Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miksi rullaverhot? Vastaus on helppous, mukavuus ja käytännöllisyys

rullaverhotNykyaikainen elämä tarkoittaa valitettavan usein sitä, että aina on kiire jonnekin ja tekemistä riittää. Jotain on samalla tehtävä nopeasti ja aikaa siihen on ? kuten aina ? liian vähän. Mutta entäpä jos ottaisit elämäsi ohjat yksi toisensa jälkeen omiin käsiisi ja ohjaisit itse sitä, mihin ja miten paljon energiaa käytät?

Yksi poikkeuksellisen arvokas vinkki, jota voisit päivittäisen elämäsi laadun parantamiseen käyttää, on rullaverhoihin sijoittaminen. Rullaverhot on helppo asentaa, mukavat käyttää ja ne tekevät elämästä huomattavasti mukavamman!

5 syytä siihen, miksi rullaverhot ovat sijoituksen arvoisia:

  • rullaverhotHelppous ja mukavuus. Rullaverhot ovat erittäin oivalliset kaihtimet, jotka jokaisen on erittäin helppo asentaa ja joita voi käyttää päivittäin ilman liiallista vaivaa. Koska ne ovat mukavat ja samalla hyvin käytännölliset, ne säästävät sinulle arvokasta energiaa ja lisäävät siten elämääsi myönteisyyttä. Rullaverhot eivät hermostuta, ne eivät ole päivittäisten toimien esteinä ja olemukseltaan ne ovat mukavan kompaktit.
  • Rullaverhot ovat kauniit ja ilmeeltään lähinnä minimalistiset. Niitä voi kuitenkin käyttää hyvin onnistuneesti myös kiinnostavina sisustuselementteinä. Tässä yhteydessä voisi harkita myös kaunista materiaalia, upeita kiinnityksiä ja erivärisiä ketjuja.
  • Verhot ovat tosin erittäin majesteettiset ja antavat kodille upean sisustuksellisen vivahteen, mutta niiden hoito on huomattavasti hankalampaa ja vie enemmän aikaa. Verhojen puhdistaminen on usein erittäin hankalaa ja vaatii kemiallista puhdistusta. Rullaverhot sen sijaan on erittäin helppo pitää puhtaana.
  • Laaja valikoima. Rullaverhovalikoima vaihtelee laidasta laitaan ja tarjoaa jotain myös kaikkein vaativimpaan makuun. Rullaverhot ovat hyvin monipuolisia, niiden valmistukseen käytetään monenlaisia materiaaleja (tekstiili, bambu yms.) ja ne toteutetaan erityyppisinä (esim. roomalaiset kaihtimet, rullaverhot suojaavan kasetin kera).
  • Rullaverhot ovat erittäin hyviä apulaisia tilanteissa, joissa haluat suojata itseäsi ei-toivotuilta katseilta ja liialta valolta. Ne auttavat myös älykodin luomisessa, ts. rullaverhoihin voi asentaa myös moottoroidun ratkaisun, joka toimii virtajohdon lisäksi paristoilla tai akuilla.

Jos rullaverhot kiinnostavat ja haluat tutustua niiden maailmaan lähemmin, lue esimerkiksi yksi aiemmista blogikirjoituksistamme, jossa käsittelemme rullaverhojen hintoja. Aina on järkevää antaa asiantuntijoiden hoitaa työ ja muistaa samalla, että me otamme aina huomioon asiakkaidemme erityistoiveet.

Ota yhteyttä jälleenmyyjiimme!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous