Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Moottoroidut verhot ja kaihtimet

moottoroidut kaihtimet
Sähkökaihtimet, Älykoti, moottoroidut kaihtimet

Somfy-moottorilla ohjatut verhot ja kaihtimet tekevät päivän aloittamisesta helpomman – mukavuus ja tyylikkyys vain napin painalluksen päässä, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä.

Miksi valita moottoroidut verhot?

Kotona voi nykyisin käyttää monia älyratkaisuja. Moottoroidut verhot ovat yksi niistä. Millaisten ominaisuuksien vuoksi tällainen ratkaisu tulisi valita?

  • Helppous – ei tarvitse siirtää raskaita tai käden ulottumattomissa olevia verhoja. Ei tarvitse käyttää johtoja ja naruja, jotka menevät sekaisin! Rentoudut vain ja jätät työn moottoreille.
  • Ulkonäkö – Glydean moottoroidun verhokiskon asennus lisää huoneeseen tyyliä ja eleganssia. Sujuvan ja hiljaisen toiminnan sekä verhojen lempiasennon muistitoiminnon ansiosta verhot asettuvat paikoilleen aivan kuten pitää.
  • Yksityisyys – ohjelmoi moottoroidut verhosi siten, että ne sulkeutuvat automaattisesti, kun ulkona alkaa hämärtyä ja kun sytytät valot. Enää ei tarvitse illalla verhojen eteen vetämiseksi kiiruhtaa ikkunalta toiselle, jotta voisi suojautua uteliaiden naapurien katseilta tai katulamppujen valolta.
  • Taloudellisuus – meidän esisäädetyillä aurinkoantureillamme säästät energiaa. Moottoroidut verhot ja kaihtimet säätävät itseään automaattisesti auringonvalon määrän mukaan ja vähentävät siten sähkölaskua.
  • Lisää älykkyyttä – myLinkTM-sovelluksellamme moottoroituja verhoja ja kaihtimia voi ohjata ajasta ja paikasta riippumatta. Somfy-moottorit integroituvat saumattomasti muihin kotiautomaatiojärjestelmiin ja luovat parhaan mahdollisen älykodin.

Moottoroidut verhot ja kaihtimet ovat nykyaikaista mukavuutta, joiden avulla yksi arjen hankaluuksista poistuu. Löydä itsellesi vain sopivat verhot tai kaihtimet ja täydennä niitä käytännöllisellä ratkaisulla!

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous