Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Supervinkki: bambuverho tekee liian kirkkaasta auringonvalosta pehmeämpää

  • Meistä
  • Blogi
  • Verhot
  • Supervinkki: bambuverho tekee liian kirkkaasta auringonvalosta pehmeämpää

bambuverho tekee liian kirkkaasta auringonvalosta pehmeämpääHaluamme tai emme, elämässämme on usein tilanteita, joissa on valittavana oja tai allikko. Kuvittele esimerkiksi tilannetta, jossa olet lopultakin saanut haltuusi sen kauniin ja valoisan asunnon avaimet, josta olet jo pitemmän aikaa haaveillut. Yllättäen olet kuitenkin sellaisessa tilanteessa, jossa valoa on toisinaan liikaa ja se häiritsee päivittäisiä toimiasi. Et silti halua kokonaan luopua arvokkaasta auringonvalosta pimentävän verhon avulla, sillä kyse on arvokkaasta ilmiöstä… Koska valloittava kevät on jo ikkunan takana, on viimeinen aika harkita nykyisten verhojen sopivuutta olosuhteissa, joissa auringonpaiste on (liian) kirkas. Huoleen ei ole syytä, sillä avuksi tulee tyylikäs ja hyödyllinen bambuverho!

Hyvällä lapsella monet kasvot

Aivan kuten me kaikki olemme erilaisia, niin ovat myös kodit, tyylimieltymykset ja… bambuverhotkin. Kaksi tärkeintä tyyliä, joita voi esimerkiksi Avaeksperttien kautta tilata, ovat rullaverhot ja roomalaiset kaihtimet.

  • Rullaverho on tuote, jonka materiaali (bambu, juutti tai paperi) on yläreunasta kiinnitetty puulistaan. Rullaverhon ylös vetämisen yhteydessä katelaskos kelautuu listan ympärille rullalle. Aivan kuin tekisi sushia ja rullaisi makirullaa!
  • Kun roomalainen kaihdin kelataan ylös, muodostuu kauniita tasalevyisiä laskoksia, jotka lisäävät tilaan ilmavuutta, romantiikkaa ja yksilöllisyyttä.

Bambuverho on aivan kuin kaksi-yhdessä -tuote, toisin sanoen verhon ulkonäkö tarjoaa kiehtovia sisustusratkaisuja ja edellä mainitut tyylimuodot sopivat materiaalinsa ansiosta loistavasti kirkkaan auringonvalon torjuntaan.

Oikea materiaali tekee ihmeitä

bambuverhoBambuverhon osalta ensiarvoisen tärkeää on materiaali, sillä juuri siitä riippuu, paistaako valo kuitujen välistä läpi vai ei. Sen läpi kuultava valo tekee sisustuksesta kodikkaan viihtyisän. Kiehtovan vivahteen luovat tilassa myös bambukuitujen välistä paistavien auringonsäteiden aiheuttamat varjot. Verhojen valmistukseen käytetään vain luonnollisia materiaaleja kuten bambu, juutti (kasvikuiduista kudottu kangas) ja paperi (josta 12,5 prosenttia on PES- eli polyesteritekstiiliä).

Mutta miten bambuverho sitten liiallista valoa vastaan kamppaillessaan toimii? Bambulistojen, kasvikuitujen, paperin ja polyesterimateriaalien yhteen kutomisella luodaan rakenteellisia pintoja, joilla on erilainen läpinäkyvyysaste ja luonnollinen, luonnonläheinen värien kirjo. Et voilà ? tuloksena on viihtyisä ja kodikas ilmapiiri.

Jos sinulla heräsi suurempaa kiinnostusta ja haluat ohjata kotisi valoa, ota yhteyttä jälleenmyyjiimme ympäri Suomea tai pyydä henkilökohtainen tarjous!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous