Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Korimarkiisit

Korimarkiisi on samalla kertaa kaunistus, suoja ja mainos

Kaikkien muiden markiisien tapaan korimarkiisitkin on tarkoitettu ennen kaikkea säätelemään tilojen auringonvaloa. Erityisen tärkeitä korimarkiisit ovat niiden tilojen yhteydessä, joista pitää jäädä avoin vaikutelma säästä riippumatta.

Siinä missä kotona sisään tulevalta valolta meitä suojaa tiivis verho tai kaihdin, kaupan tai kahvilan ikkunoiden tulee olla suunniteltu siten, että ulkoa sisään katsottaessa voi heti nähdä mistä on kysymys, onko paikka edes avoinna, herääkö kiinnostus poiketa sisään jne.

Erityisesti kävelykaduilla korimarkiisien käyttö on tärkeää, jotta ohikulkija huomaisi, että juuri täällä häntä odottaa kuumana päivänä lasillinen kylmää juomaa, sateisena iltana taas lämmin kahvi tai tuhti ateria.

Korimarkiisin rakenne

Teknisesti korimarkiisi on taivutetusta tai suorasta alumiinista puristettu markiisiprofiilirunko, johon on kiinnitetty PVC- tai akryylikangas. Korityyppejä ja kankaita on saatavana hyvin laaja valikoima, joten korimarkiisista voi tulla talon näyttävä muotoiluyksityiskohta. Silloinkin, kun rakennuksessa itsessään ei ole mitään sille tunnusomaista tai sen julkisivu on hieman kuluneen näköinen, voi kiinnostavilla, tyylikkäillä kotimarkiiseilla, jotka seuraavat korostetusti nykyaikaista tai edellisten vuosisatojen rakennustyyliä, merkittävästi parantaa talosta saatavaa vaikutelmaa.

Korimarkiisi mainoksena

Koska korimarkiisit ovat kadulla jalankulkijoille ja autoilijoille hyvin nähtävissä, niitä käytetään usein mainospintana kertomaan siitä, että tässä on paikka, jonne olet tervetullut poikkeamaan. Jos sijoitamme korimarkiisin alle valaisimen, se muuttuu erityisen houkuttelevaksi katseenvangitsijaksi pimeään aikaan, jolloin se luo tunteen siitä, että juuri näiden ikkunoiden takana odottaa lämmin ja viihtyisä kahvila tai hienostunut boutique.

Korimarkiisi sopii erittäin hyvin myös ulko-oven yläpuolelle, jossa se suojaa ulosmenijöitä esimerkiksi yllättävältä sateeseen sattumiselta. Paitsi palvelu- ja liiketiloissa on korimarkiiseja alettu käyttää myös kodeissa. Muiden markiisien tapaan korimarkiisienkin asentoa/kaltevuutta voi muuttaa joko veivillä tai sähkökäyttöisesti. Korimarkiisissa yhdistyy siten monta hyvää ominaisuutta: se suojaa auringolta ja sateelta, lisää rakennukselle yksilöllisyyttä ja toimii erittäin kätevänä mainoskylttinä.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous