Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miten rullakaihtimien hinnat muodostuvat?

rullakaihtimien hinnatHinnalla on tärkeä osansa kaikenlaisten tuotteiden tai palvelujen valinnassa. Mutta mikä määrittää verhojen tai kaihtimien hintaluokan? Kirjoitamme lähemmin siitä, mitkä mahdollisuudet siihen vaikuttavat ja miten saada tarkka hintatarjous. Olemme ottaneet esimerkiksi rullakaihtimien hinnat.

Yksilöllinen hinta

Jokainen tilauksemme on erilainen ja voi sisältää paljon tekijöitä, joista hinta muodostuu. Valitettavasti ei voi malliverhoon viitaten sanoa, että se maksaa tietyn euromäärän.

Rullakaihtimien hinnat riippuvat valinnoista, joita asiakas tilauksen yhteydessä tekee. Tämä saattaa kuulostaa epämääräiseltä, mutta se on asiakasta kohtaan rehdimpää, sillä ennen tilausta ilmaan heitetyt mahdolliset hinnat eivät välttämättä lopulta vastaa todellisuutta.

Suuri valikoima materiaaleja ja toimintoja

Rullakaihtimien maailma on todellisuudessa täynnä yksityiskohtia. Alla oleva lista esittelee, mistä kaikesta rullakaihtimien hinnat muodostuvat.

  • Rullakaihtimen tyypin valinta – saatavana on perinteisiä, kasettirullakaihtimia, minirullakaihtimia, kaksoisrullakaihtimia ja myös ulkokäyttöön tarkoitettuja rullakaihtimia.
  • Rullakaihtimen materiaali (esim. tavanomainen kangas, puu, bambu ym.)
  • Pimennys – kuinka paljon valoa haluat päästää sisään?
  • Rullakaihtimen ja mekanismin design (värivalikoima, alareunat ym.)
  • Avaamismenetelmä (useita mekanismeja tai jopa moottori)

Tunnussanojen perusteella näitä mahdollisuuksia voi kuvata lisääkin – rullakaihtimien hinnat riippuvat paljon suuremmasta määrästä tekijöitä, joita kaikkia voi vielä tilauksen aikana pohtia. Tarkemman katsauksen kaikesta saa tuotesivuilta ja haluttaessa voi myös esittää tiedustelun.

RULLAKAIHTIMIEN TUOTESIVU

Kuinka selvittää rullakaihtimien hinnat?

rullakaihtimien hinnatTarkemman hintaluokan voimme tarjota sen jälkeen, kun tiedämme, mitkä ovat suunnitelmasi ja ajatuksesi. Harkitse vastaukset seuraaviin kysymyksiin (tai ole ainakin valmiina pohtimaan niitä):

  • Millaiseen ikkunaan rullakaihtimet haluat?
  • Mitkä ovat mitat?
  • Millaista rullakaihdintyyppiä etsit?
  • Haluatko jonkin erityisen ratkaisun? – esim. pimennys, moottorin käyttö jne.

Oikean rullakaihtimen valinta on paljon enemmän kuin vain kankaanpalan ja rakenteen kappalehinnan laskeminen. Laadukkaiden rullakaihtimien hinnat sisältävät sekä korkeatasoisen muotoilun että asiakkaan omat toiveet.

Millaisen rullakaihtimen haluat? Tyylikkään sisustuksen osan, toiminnallisen verhon, hyödyllisen pimentäjän vai kaikki yhdessä? Tuo ajatuksesi meille, niin pohdimme kanssasi ja kerromme hinnan, millä kaiken suunnitellun voi toteuttaa.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous