Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Ketjumekanismilla varustettu rullakaihdin

Rulookardin
Rulookardin
Ruloo

Rullakaihtimet sopivat loistavasti täyttämään käytännöllisen tavoitteen ja samalla huolellisesti valittu rullakaihdin on sisustuksessa tehokas yksityiskohta. Koska rullakaihtimia on hyvin helppo yhdistellä tekstiiliverhoihin, voi verhoille jättää vain ilmavan, koristavan ja kaunistavan tehtävän. Näin rullakaihdinten tarkoituksena on ennen kaikkea valon säätely ja yksityisen ilmapiirin luominen.

Rullakaihtimiin voi lisätä erilaisia alareunoja.

Rakenne

Rullakaihdinten rakenne on yksinkertainen ja lakoninen, se korostaa ikkunanpuitteita ja tuo ne esiin. Rullakaihtimissa on ketjumekanismi, jolla niitä on mukava liikuttaa ylös ja alas. Rullakaihtimen ketjun pituus on 150 cm. Rullakaihtimeen voi liittää ylös ja alas liikutteluun myös sähkölaitteen, jota voi ohjata ”älykkään kodin järjestelmästä”.

picture

1. Kannatin
2. Kangasputki
3. Ketjumekanismi
4. 0-pään kiinnitin

Ketjumekanismilla varustetussa rullakaihtimessa vedä vuorotellen ohjausketjun haaroista – toisesta vetämällä kaihdin nousee ylös ja toisesta vetämällä se laskeutuu alas.

Asentaminen

Rullakaihtimet voi asentaa ikkuna-aukkoon tai sen päälle seinälle tai ikkunanpuitteeseen.

Huolto

Tavallisessa käytössä kaihtimen mekanismi ei tarvitse erityistä huoltoa hyvin pitkään aikaan. Lievästi likaantuneen tai pölyisen kankaan voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä varoen samalla materiaalin kastumista ja ryppyyntymistä.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous