Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Kaihtimet

Säkkipimeys ja pimentävä rullakaihdin – 3 terveysetua

Rullakaihtimet sopivat loistavasti täyttämään käytännöllistä tavoitetta, mutta samalla huolellisesti valitut rullakaihtimet ovat näyttävä sisustuselementti.

Rullakaihtimia valmistetaan sekä sisä- että ulkokäyttöön, aurinkoa takaisin heijastavina ja pimentävinä, screen-kankaasta, puusta ja bambusta – paras rullakaihdinmateriaali on kuitenkin rakenteeltaan tiivis ja yhtenäinen luja kangas, joka on kestävä ja käytännöllinen.

Rullakaihtimien edut

  • Suojaavat auringonsäteiltä ja varmistavat yksityisyyden

Kesäinen auringonvalo on erittäin intensiivistä ja voi päiväsaikaan lämmittää huoneen kuumaksi. Suora auringonvalo haalistaa myös tilassa olevaa kalustoa ja esineitä ja häiritsee päivällä television katselua.

  • Pimentävä tai lämpötilaa säätelevä vaikutus

Kotoisissa oloissa pimentävät kaihtimet auttavat muuttamaan makuuhuoneen viihtyisämmäksi, tekemään päivänokoset lastenhuoneessa mukavammiksi ja muuttamaan olohuoneessa television katselun miellyttävämmäksi. Myös kodin työnurkkauksessa on valon säätely tärkeää ja auttaa nostamaan työtehoa.

Toimistossa rullakaihtimet ovat korvaamaton apuri, erityisesti isoissa ja avarissa tiloissa, joissa on paljon ikkunoita. Pimentävät kaihtimet auttavat säätelemään valon tasoa tilassa, joka on tärkeää mukavan työympäristön luomisessa.

  • Tilan sisäsuunnitteluelementti yhdistettynä koristekankaisiin

Rullakaihtimia on erittäin helppo yhdistellä tekstiiliverhojen kanssa, joille voi jättää vain ilmavan koristeellisen ja kaunistavan roolin. Rullakaihtimien rakenne on yksinkertainen ja lakoninen, korostaen ikkunanpuitteita.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous