Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Puiset sälekaihtimet

Puiset sälekaihtimet todistavat, että luonnollisen ja nykyaikaisen linjan yhdistäminen on mahdollista

Metalliset sälekaihtimet ovat tosin erittäin toimivat, mutta joidenkin mielestä kotiin liian toimistomaiset. Aivan toisenlaista tunnelmaa luovat sen sijaan puiset sälekaihtimet – niissä ei ole mitään hienostelevaa eikä liiallista, ja silti ne ovat lämpimät, viihtyisät, luonnonläheiset ja miellyttävän hillityt. Samaan aikaan metallisten sälekaihtimien monipuolisista käyttömahdollisuuksista ei ole menetetty mitään.

Puisten sälekaihtimien puusäleet voivat olla 25 tai 50 mm:n levyiset. 50 mm puisia sälekaihtimia käännetään ja nostetaan naruohjauksella, niitä voi valmistaa myös näyttävillä nauhatikkailla. Jos niin halutaan, voidaan puisten sälekaihtimien ylärasia peittää puisella koristelistalla.

Kaihtimien paino vaatii erityistä huomiota kiinnityksen ja ohjauksen osalta

Jos puiset sälekaihtimet on tarkoitettu peittämään hyvin suuri ikkuna, tulisi huomioon ottaa se, että puu on melko painava materiaali, ja tämä vaikuttaa kiinnitys- ja ohjaustavan valintaan. Isojen puisten sälekaihtimien yhteydessä suosittelemme korvaamaan ohjausnarut moottoriohjauksella, joka vähentää sälekaihdinjärjestelmään kohdistuvaa rasitusta ja jota on mukavampi käyttää. Tottumattomasta käyttäjästä saattaa raskaiden sälekaihtimien ylös-alas vetäminen tuntua alkuun vaaralliselta, mutta huoleen ei ole silti aihetta – valmistaja on testannut kaikki tekniset yksityiskohdat, ja kun valitset oikean kiinnityksen, sinun ei tarvitse pelätä, että jonain hetkenä kaihtimet romahtaisivat alas.

Sävy sinun makusi mukaan

Puisten sälekaihtimien värien perusvalikoima on erilevyisten säleiden osalta hieman erilainen.

  • 25 mm levyiset puiset sälekaihtimet – valkoinen (maalattu), luonnollinen, vaahtera, mahonki, eebenpuu, kirsikka, kultainen tammi, pähkinä, tammi, savunharmaa, musta (maalattu)
  • 50 mm levyiset puiset sälekaihtimet – valkoinen (petsattu), luonnonvalkoinen, valkoinen (maalattu), luonnollinen, mahonki, grafiitinmusta, eebenpuu, kirsikka, kultainen tammi, tammi, pähkinä, savunharmaa, musta (maalattu).

Puisten sälekaihtimien enimmäis- ja vähimmäismitat

Puisten sälekaihtimien enimmäisleveys on 240 cm, enimmäiskorkeus 300 cm. Puisten sälekaihtimien enimmäispinta-ala:

  • 25 mm levyisen säleen osalta 5 m²
  • 50 mm säleen osalta 4 m²

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous