Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Jousimekanismilla varustettu rullakaihdin

Rulookardin

Rullakaihtimet sopivat loistavasti täyttämään käytännöllisen tavoitteen ja samalla huolellisesti valittu rullakaihdin on sisustuksessa tehokas yksityiskohta. Koska rullakaihtimia on hyvin helppo yhdistellä tekstiiliverhoihin, voi verhoille jättää vain ilmavan, koristavan ja kaunistavan tehtävän. Näin rullakaihdinten tarkoituksena on ennen kaikkea valon säätely ja yksityisen ilmapiirin luominen.

Rullakaihtimiin voi lisätä erilaisia alareunoja.

Rakenne

Rullakaihtimien rakenne on yksinkertainen ja lakoninen, se korostaa ikkunanpuitteita ja tuo ne esiin. Rullakaihtimet on varustettu jousimekanismilla, jolla niitä on mukava liikuttaa ylös ja alas. Mukavaa käyttöä varten jousimekanismiin voi lisätä sujuvaa liikkumista säätelevän ja ääriasentojen määrityksen mahdollistavan smartroll-järjestelmän. Rullakaihtimeen voi liittää ylös ja alas liikutteluun myös sähkölaitteen, jota voi ohjata ”älykkään kodin järjestelmästä”.

picture (2)

1. Kannatin
2. Kangasputki
3. Ketjumekanismi
4. 0-pään kiinnitin

Jousimekanismilla varustettua rullakaihdinta voi ohjata vetonupilla. Kun haluat asettaa kankaan olemassa olevaa korkeutta alemmas, vedä nupista alaspäin kunnes kangas on halutulla korkeudella ja pitele nupista kiinni kunnes rullakaihdinmekanismi kiinnittyy automaattisesti ja vapauta nuppi vasta sitten.

Asentaminen

Rullakaihtimet voi asentaa ikkuna-aukkoon tai sen päälle seinälle tai ikkunanpuitteeseen.

Huolto

Tavallisessa käytössä kaihtimen mekanismi ei tarvitse erityistä huoltoa hyvin pitkään aikaan. Lievästi likaantuneen tai pölyisen kankaan voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä varoen samalla materiaalin kastumista ja ryppyyntymistä.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous