Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Moottoroidut rullakaihtimet

Sähkökaihtimet, Älykoti, moottoroidut kaihtimet

Sähköisiä avausjärjestelmiä on saatavana erilaisille verhoille ja kaihtimille – myös käteville rullakaihtimille. Somfy-moottorilla varustetut rullakaihtimet ovat tyylikkäät, älykkäät ja huomaamattomat.

Miksi valita moottoroidut rullakaihtimet?

Jos rullakaihdinten käytännöllisyys kiehtoo sinua, moottoroitu rullakaihdin on seuraava askel. Miksi sähköinen rullakaihdinten avausjärjestelmä on jatkuvasti yleisempi?

  • Saatavilla olevaa ylellisyyttä – jos olet jo valinnut jonkin esteettisemmän kankaan tai haluat lisätä rullakaihtimeesi hieman turhamaisuutta, moottoriohjattu ratkaisu on hyvä valinta.
  • Helppo käyttää – rullakaihtimet ovat usein käden ulottumattomissa, mutta sähköohjauksella voi välttää kiipeilyn. Myös käden ulottuvilla olevat rullakaihtimet on mukava avata näin.
  • Yksityisyys ja taloudellisuus – moottoroidut rullakaihtimet voi säätää avautumaan ja sulkeutumaan valoisuuden ja kellonajan mukaan. Rullakaihtimet eivät koskaan unohdu auki ja sulkeutuvat oikeaan aikaan.
  • Älyratkaisu – Somfy-moottorit toimivat myLinkTM-sovelluksella, joka mahdollistaa rullakaihdinten liikuttamisen vaikkapa maapallon toiselta puolelta.

Riippumatta siitä, haluatko pimentävät vai muodikkaammat rullakaihtimet, moottori helpottaa niiden käyttöä. Jos haluat kotiisi älyjärjestelmän, moottoroidut rullakaihtimet ovat oikea valinta!

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous