Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Kasettirullakaihtimet

Kasettirullakaihtimet tarjoavat paljon toimintoja, mutta ovat silti huomaamattomat.

Tavallisia tekstiilirullakaihtimia käytettäessä voi ikkunan avaaminen olla toisinaan epämukavaa, mutta kasettirullakaihtimien osalta sellaista huolta ei aiheudu. Kasettirullakaihtimet ovat perinteisten rullakaihtimien käytännöllinen jatkokehitetty versio, jossa ketjumekanismi on suojattu kasetilla, joka kiinnitetään ikkunanpuitteeseen. Tekstiilirullakaihtimet liikkuvat ikkunan sivuille kiinnitettyjä ohjaimia pitkin ja avattaessa kaihtimet rullautuvat ikkunan yläosaan kiinnitetyn kasetin sisään.

Kasettirullakaihtimet ovat nykyaikaiset ja huippukäytännölliset kaihtimet, joiden kehittäjät ovat ottaneet huomioon sen, että kaihtimien ei pidä olla vain kangas, joka vedetään ikkunan eteen estämään ei-toivottuja katseita, vaan ne voivat olla myös suoja kuumuudelta tai nukkumaan jäämistä estäviltä valoisilta pohjoismaisilta öiltä.

Kasettirullakaihdinsopii:

  • Ikkunoihin, joita tulee usein avata
  • Parvekeoveen
  • Täydellistä pimentämistä vaativiin tiloihin (esim. kotikino)
  • Suuriin auringon puoleisiin ikkunoihin

Tarjoamme kolmentyyppisiä kasettirullakaihtimia:

  • Mini-kasettirullakaihtimet, joita voi asentaa kaikenlaisiin ikkunoihin
  • Kasettirullakaihdinjärjestelmä Vario, jonka voi kiinnittää paitsi ikkunoihin myös seinälle tai kattoon ja jolla tilan voi pimentää täysin
  • Kasettirullakaihdinjäjestelmä Zebra, jossa tavallisen kiinni-auki -tilan lisäksi on mahdollista leikkiä eri tasoilla valoa läpäisevillä pinnoilla ja aiheuttaa joko vastakkaisempia tai pehmeämpiä varjostuksia

Kasettirullakaihtimien tekstiili voi olla yksivärinen tai kuviollinen, puolipimentävä, pimentävä tai ns. screen-kangas – verkkokangas, joka ei estä näkemästä sisältä ulos, mutta heijastaa takaisin suurimman osan UV-säteilystä. Tämän ansiosta aurinko ei lämmitä tilaa liian kuumaksi ja lämpimällä ilmalla ei tarvitse piiloutua paksujen verhojen taakse. Erityisen ajankohtainen tämä toiminto on nykyaikaisissa kerrostaloissa, joissa käytetään isoja lasipintoja samalla kun auringolta vähänkin suojaavaa puustoa ei ole.

Kasettirullakaihtimet ovat erittäin kestävät. Kaikki kankaat ovat haalistumiselta, tulelta ja kulumiselta suojattuja ja käsitelty siten, ettei niihin tartu likaa eikä pölyä. Kasettirullakaihtimia voi puhdistaa tavallisella kostealla pyyhkeellä. Myös kiinnityskasetteja on useita eri sävyjä. Kasettirullakaihtimet voi asentaa kaikkiin ikkunatyyppeihin.

Kasettirullakaihtimet sopivat kaikenlaisen sisustuksen kanssa, ne ovat näyttävät ja sulautuvat muiden tekstiilien kanssa yhdeksi kokonaisuudeksi. Laajan kangasvalikoiman ansiosta voimme valmistaa kaihtimet, joiden osalta on huomioitu sekä tilaajan erikoistoivomukset kuin myös yhteensopivuus muun sisustuksen kanssa.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous