Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat alumiinista tai puusta valmistettuja sälemuotoisia ikkunanpeitteitä, jotka liikkuvat käyttölaitteen avulla ylös ja alas, säleitä voidaan myös kääntää toinen toisensa suhteen. Vaikka sälekaihtimia usein luokitellaan toimistokalusteisiin kuuluvaksi, nämä selkeälinjaiset ikkunanpeitteet eivät ole aina kylmiä ja tiukkailmeisiä. Säleiden vaakasuunnassa liikuttaminen säätää valon määrää tilassa. Säleet luovat yhdessä valon kanssa tilan seiniin ja muihin pintoihin viehättäviä graafisia kuvioita, jotka näyttävät nykyaikaisessa tilassa erittäin hyvältä.

Klassisessa sisustuksessa olisi parasta käyttää puisia sälekaihtimia ja yhdistää niitä kangasverhoihin. Sälekaihtimia voidaan asentaa kosteisiin tiloihin ja erimuotoisiin ikkunoihin, tietyssä ikkunatyypissä myös kahden ikkunan väliin.

Toiminnot:

  • Suojaa auringonsäteilyltä
  • Luo yksityisen tilan
  • Toimii sisustuselementtinä
  • Säätää tilan lämpötilaa – käytännöllinen ratkaisu etelään avautuvissa

Materiaalit

  • Alumiini
  • Puu

Asennusmahdollisuudet

Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunan eteen seinään, ikkunanaukkoon ja tietyissä ikkunatyypeissä ne voidaan asentaa lasien väliin.

Ohjaus

Sälekaihtimia voidaan ohjata sähköisellä käyttölaitteella. Sopivat hyvin ikkunoihin, joiden lähelle on hankala päästä ja/tai jotka on sijoitettu korkealle.

Käyttö

Säleiden tulee kaihtimen nostamisen tai laskemisen aikana olla avatussa asennossa. Jos vetonarua vedetään suoraan alas, säleet nousevat ylös ja lukittuvat narulukon avulla. Jos säleet halutaan laskea alas, vapauta vetonaru kevyesti vetäisemällä, säleet vapautuvat ja laskeutuvat sopivaan korkeuteen.

Huolto

Sälekaihdinta on suositeltavaa puhdistaa varovasti pehmeällä harjalla tai kostealla liinalla on.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous