Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Mahtava juttu: moottoroidut kaihtimet päästävät valon sisään juuri oikeaan aikaan

  • Meistä
  • Blogi
  • Verhot
  • Mahtava juttu: moottoroidut kaihtimet päästävät valon sisään juuri oikeaan aikaan

Kesä on jo saapunut! Aurinko tunkeutuu ikkunasta jo melkoisesti sisään ja ulkona kävelylle täytyy varsin usein ottaa aurinkolasit mukaan. Kaukana pohjolassa asuvina meistä jokainen luultavasti haluaa ottaa valoisasta ajasta irti kaiken mahdollisen. Kaikkein paras tapa tehdä se on asentaa ikkunoille sopivat moottoroidut kaihtimet.

Ehkä kysyt, miksi ihmeessä moottoroidut kaihtimet? Siksi, että tämä nokkela ratkaisu antaa sinulle mahdollisuuden elää juuri niin mukavaa, helppoa ja nykyaikaista elämää, kuin kulloinkin haluat. Ja mikä tärkeintä ? niin valoisaa elämää, kuin kotimaan maantieteellinen sijainti vähänkään mahdollistaa.

Kenelle moottoroidut kaihtimet on tarkoitettu?

  1. Sähkökaihtimet, Älykoti, moottoroidut kaihtimetNiille, joilla on paljon ikkunoita ja/tai nämä ikkunat ovat korkeat. On hyvin kiusallista vetää joka päivä jatkuvasti verhoja ikkunoiden eteen ja taas takaisin. Paljon mukavampaa olisi antaa työ sähkökäyttöiselle laitteelle, joka on ajoitettu hoitamaan asia henkilökohtaisten mieltymystesi ja päivittäisten toimiesi mukaan. Kuka sanoi, että elämän pitäisi olla hankalaa?
  2. Niille, jotka pitävät yksityisyydestä ja mukavuudesta. Jos pidät siitä, että päivällä (jolloin et ole kotona) aurinko paistaa sisään ja hemmottelee nälkäisiä huonekasveja D-vitamiinilla, kun taas kotiin saapuessasi kaihtimet tai verhot ovat jo ikkunoita peittämässä. Mukavaa.
  3. Niille, jotka pitävät runsaasta valosta. Kukapa siitä ei pitäisi, eikö niin? Moottoroitujen kaihtimien avulla voit säädellä valoa juuri niin tarkkaan, että se on aina mahdollisimman tehokasta. Sen voit tehdä auringon nousun ja laskun mukaan ja säätää tarvittaessa myös käsikäyttöisesti, jos sää muuttuu esimerkiksi pilvisemmäksi.
  4. Niille, jotka pitävät turvallisuudesta. Suomalaiset ovat suuria matkustamisen ystäviä. Seuraavan kerran, kun lähdet mukavalle lomamatkalle, säädä moottoroidut kaihtimet siten, että ohikulkijoille jää sellainen vaikutelma, että isäntäväki onkin kotona.
  5. Niille, jotka pitävät innovaatioista. Teknologia tekee elämästä mukavamman. Piste.

Lue ehdottomasti myös siitä, miten moottoroidut kaihtimet voivat olla arkielämässä apunasi tai miten valita verhot ja kaihtimet eri tiloihin.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota meihin yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous