Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miten moottoroidut verhot voivat olla päivittäisessä elämässä apunasi?

  • Meistä
  • Blogi
  • Verhot
  • Miten moottoroidut verhot voivat olla päivittäisessä elämässä apunasi?

Voimme puhua ja kirjoittaa sähkökäyttöisten verhojen mukavuudesta ja uudenlaisuudesta loputtomiin. Millaisia sitten ovat käytännön mahdollisuudet, miten moottoroidut verhot voivat auttaa päivittäisissä toimissa ja töissä?

Säästää lemmikkejä paahteelta

Jos sinulla on kotona koira tai kissa tai jokin eksoottisempi lemmikki, miten usein huomaat kotoa poistuttuasi, että verhot olisi pitänyt vetää eteen? Sää on viime aikoina ollut meidän ilmastovyöhykkeellämme poikkeuksellisen vaihteleva ja jonakin pilvisenä kesäaamuna ei välttämättä tule mieleenkään, että päivän kuluessa ilma saattaa muuttua helteiseksi.

moottoroidut verhotVerhoilla voi helposti säätää tilan valoisuutta ja lämpötilaa ja moottoroidut verhot mahdollistavat sen tekemisen mistä tahansa, sekä talosta sisältä että jostain muualta. Jos verhojen kauko-ohjaus ei ole niin tärkeää, voi asentaa myös anturit, jotka tietyllä valomäärällä vetävät verhot yksinkertaisesti eteen.

Illalla ei ole kovin mukavaa saapua auringonvalossa tunkkaiseksi muuttuneeseen huoneeseen. Mutta jos kotona on lemmikkejä, liiallinen kuumuus ja valo voivat päivän aikana aiheuttaa niille paljon epämukavuutta ja jopa uhata niiden terveyttä.

Toimistossa vähemmän vaivaa

moottoroidut verhotTulee se tietty aika päivästä, jona aurinko paistaa silmiisi toimistopöydän ääressä istuessasi. Tai saapuu illan hämärä ja et mielelläsi näyttäisi ohikulkijoille päivittäisiä toimiasi. Töissä jokainen minuutti maksaa ja verhojen avaaminen ja sulkeminen eivät tunnu suurelta ajankululta. Se kuitenkin merkitsee hyvin usein

  • tuolilta nousemista,
  • ikkunan luo kävelyä,
  • avaamisen ja sulkemisen parissa puuhastelua (verhon rakenteesta riippuen),
  • myöhemmin verhon aiempaan asentoon asettamista.

Ajan mittaan siihen menee oma aikansa, mutta vieläkin tärkeämpää on työntekijän mukavuus. Pienillä yksityiskohdilla, jotka tekevät päivittäiset toimet paljon helpommiksi, on laajemmalti ajatellen työntekijöiden hyvinvointiin suuri vaikutus. Koko tämän toiminnan voi moottoroituja verhoja käyttämällä asettaa kytkimen painalluksella ohjattavaksi tai automatisoida anturilla toimivaksi.

Moottoroidut verhot avustavana teknologiana

moottoroidut verhotYksi tärkeä ala, jolla älytalot ja moottoroidut ratkaisut tuovat suurta kehitystä, on avustava teknologia. Liikuntarajoitteisilla tulee olla käytettävissään välttämättömät mahdollisuudet kuten luiskat ja hissit, mutta yhä enemmän panostetaan myös siihen, että erilaiset mukavuudet olisivat paremmin tavoitettavissa.

Moottoroidut verhot ovat tässä yhteydessä vain yksi esimerkki siitä, miten sekä koti- että työtilasta voi tehdä helpommin hallittavan niille, joille se on vaikeaa. Vieläkin parempi uutinen on se, että tällaisia mahdollisuuksia luodaan joka päivä lisää – tänään voi aloittaa verhoista, huomenna voi ohjata jo koko taloutta.

Lue lisää: ”Sähköinen rullakaihdin toimii hiljaisesti, mukavasti ja huomaamattomasti”

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous