Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Monta kärpästä yhdellä iskulla: hyönteisverkot pitävät kissat sisällä ja hyönteiset ulkona

  • Meistä
  • Blogi
  • Kaihtimet
  • Monta kärpästä yhdellä iskulla: hyönteisverkot pitävät kissat sisällä ja hyönteiset ulkona

avaeksperdid-RullakaihtimetKaikki odottavat kesää, mutta kukaan ei halua jakaa tuota lyhyttä ja miellyttävää aikaa kiusallisten hyttysten, kärpästen ja mäkäräisten kanssa. Hyönteisverkot ovat miellyttävän ja stressittömän loman vietossa hyvä apuri. Osa hyönteisverkoista on lisäksi hyviä takaamaan lemmikkieläinten turvallisuuden. Juuri niin, luit aivan oikein. Ikkunoihin ja oviin asennetut hyönteisverkot (eivät tosin kaikki hyönteisverkot!) auttavat tuulettamaan tiloja, pitävät hyönteiset loitolla ja lemmikkieläimet (varsinkin uteliaat kissat!) sisällä. Monta kärpästä yhdellä iskulla!

Hyönteisverkot hoitavat monta tehtävää

  • Suojaverkon ansiosta hyönteiset eivät enää pääse avoimesta ikkunasta sisään. Sano hyvästit kiusallisille hyönteisille ja tervetuloa rauhalliselle unelle.
  • Siitepöly ja lehdet. Hyönteisverkot pitävät loitolla allergikoille suurta kärsimystä aiheuttavan siitepölyn, jota keväällä ja kesällä leijailee ilmassa runsaasti.
  • Hahtuvat ja roskat. Tuuli pyörittää toisinaan ilmaan paljon pölyä ja kaduilla olevaa roskaa, joka sitten avoimen ikkunan kautta lentää koteihin ja aiheuttaa niissä likaisuutta.
  • Tuuletustoiminto. Hyönteisverkon ansiosta voit tuulettaa huoneitasi vaikkapa koko ajan. Enää sinun ei tarvitse huolestua sisään tunkeutuvista hyönteisistä eikä pölystä ja roskista. Tilat ovat raikkaat, ajatukset liikkuvat paremmin ja elämänlaatu on kerralla parempi!

Kaikki Avaeksperttien hyönteisverkot ovat säänkestäviä eli ne sietävät sekä tuulta, sadetta että porottavaa auringonpaistetta. Tarkkailemme nyt hyönteisverkkoaihetta hieman tarkemmin.

Hyönteisverkot säästävät hermojasi

Hyönteisverkkoja voi asentaa sekä oviin että ikkunoihin, verkkojen koolla tai muodolla ei ole tässä yhteydessä mitään merkitystä.

Tarjoamme valikoimastamme rullaverhojen jousimekanismilla toimivia hyönteisverkkoja, jotka kiinnitetään ikkunanpuitteiden ulkosivulle. Tämä tarkoittaa, että hyönteisverkkoja voidaan vetää ylös, eivätkä ne häiritse mitenkään ikkunan avaamista tai ovesta kulkemista.

avaeksperdid-RullakaihtimetHyönteisverkko on asennettu tyylikkäälle alumiiniprofiilille, joka ei pilaa rakennuksen, tontin tai kadun yleistä ilmettä. Kangas ei ole liian huomiota herättävä ja kokonaisvaikutelma on esteettinen.

Lue hyönteisverkkojen käytännön arvoista ja tutustu , joita hyönteisverkkojen asennukseen liittyen herää.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous