Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Mitä kaikkea kattoikkunoiden kaihtimet mahdollistavat?

Mitä kaikkea kattoikkunoiden kaihtimet mahdollistavatJos katossa on ikkuna, sille ei välttämättä haluta tehdä juuri mitään. Kukaanhan ei kurkista siitä sisään, valoa pohjoisissa oloissa tarvitaan enemmän ja jos sittenkin tarvitsee laittaa jotain sen eteen, niin yksinkertainen kangas tai rullakaihdin riittää. Kattoikkunoiden verhot ja kaihtimet käsittävät todellisuudessa erilaisia mahdollisuuksia, joita voi ehdottomasti käyttää.

Monitoimiset verhot ja kaihtimet kattoikkunoihin

Kattoikkunoiden kaihtimet voivat tarjota sekä silmäniloa että olla hyödylliset, olkoonpa kyseessä sitten rullakaihtimet tai kangasverhot. Esittelemme seuraavassa niitä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, joita meidän asiakkaamme tässä suhteessa arvostavat.

  • Yksityisyys. On totta, että kattoikkunan osalta on vähemmän mahdollisuuksia, että joku utelias voisi kurkistaa sisään. Ja tuskinpa kukaan tiedemies tai ulkomainen vakooja haluaa satelliitin kautta selvittää, että vietät yleensä sunnuntaita pyjamassa ikkunan alla loikoillen. Sen sijaan useilla meistä on naapureita, jotka ovat hankkineet lapsilleen dronen ja jopa mediasta kuulee toisinaan ihmisistä, jotka ”vahingossa” suuntaavat lentävän kameran naapurin rouvan ikkunaan. Liian huolissaan ei tietenkään kannata olla, mutta niille, jotka arvostavat yksityisyyttä, kattoikkunan verhot ovat hyvä ratkaisu.

  • Värilliset tai koristekankaat – koska valo paistaa kattoikkunasta paremmin sisään kuin tavallisesta ikkunasta, niiden verhoja tai kaihtimia käyttäessä on enemmän mahdollisuuksia luoda kiinnostava tai kiehtova miljöö. Kaihtimen läpi sisään paistava valo täyttää tilan esimerkiksi jollakin suosikkivärillä tai tuo paremmin esiin jonkin kiinnostavan kuvion.

  • Sopiva hämäryys – moni meistä on valoherkkä ja tarvitsee ennen unta tai päänsäryltä suojautuakseen riittävästi pimeyttä. Tällöin voi valita toiveiden mukaan joko täysin pimentävän tai puolipimentävän ratkaisun. Vähemmän valoa merkitsee myös vähemmän kuumuutta kesällä, sillä lämmittävät säteet ovat yksi tekijöistä, jotka voivat tehdä kattohuoneen kuumaksi ja haalistaa kalusteita.

  • Rullakaihtimet tai plissekaihtimet – kiehtovien kankaiden käyttäminen antaa mahdollisuuden sovittaa kaihtimet yhteen huoneiden eri käyttötarpeiden kanssa. Katon alla on usein tosin makuu- tai lastenhuoneita, mutta joillakin taas työtilat tai olohuone. Ajattele yksinkertaisesti siihen, haluatko tilasta jättää tarkasti harkitun tai viihtyisän kuvan ja varmasti löytyy jotain sopivaa tämän vaikutelman korostamiseksi.

Kattoikkunoiden kaihtimetNiinpä jos ikkunan eteen tarvitaan jotakin, mahdollisuuksia on paljon. Kattoikkunoiden kaihtimet eivät missään tapauksessa ole rajoitettu aihe, vaan tässäkin on paljon mahdollisuuksia pohdiskeluun ja valintaan.

Lue lisääMillaisia toimintoja ja asennustapoja kattoikkunan rullakaihtimilla on?

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous