Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Katso, miten kompakti rullaverho suojaavan kasetin kera tekee elämästäsi onnellisemman!

  • Meistä
  • Blogi
  • Kaihtimet
  • Katso, miten kompakti rullaverho suojaavan kasetin kera tekee elämästäsi onnellisemman!

”Aika on rahaa”, sanoi Yhdysvaltain itsenäisyysjulistuksen laatijoihin kuulunut suurmies Benjamin Franklin vuosisatoja sitten eräälle nuorelle kauppiaalle. Ikivihreä sanonta on nykyisin jopa perustellumpi kuin tuolloin. Aika on yhä arvokkaampaa omaisuutta ja enemmässä tai vähemmässä määrin jokaisen meistä tavoitteena on mahdollisimman optimaalinen elämä. Ajanhallinnasta on tulossa yksi tärkeimmistä taidoista.

Yksi poikkeuksellisen arvokas laadukkaan elämän yksityiskohta on yksinkertainen, mukava ja kompakti rullaverho suojaavan kasetin kera. Sillä koti on linnamme ja siellä kaikki ? pikkuasioita myöten ? voisi olla hyvin järjestetty ja sujua kuin rasvattu. Kaikki siksi, että sinulle jäisi enemmän aikaa puuhata niiden asioiden parissa, joiden parissa itse haluat puuhata, ja tehdä sitä parhaita ajatuksia ja tunteita luovassa ympäristössä.

Rullaverho suojaavan kasetin kera: mitkä ovat sen arvot?

Rullaverho suojaavan kasetin kera on yleisesti ottaen täysin tavallinen rullaverho, mutta sen erityispiirre on se, että se asennetaan itse ikkunaan, ei sen eteen.

Katsotaanpa tarkemmin, miksi rullaverho suojaavan kasetin kera on niin erikoinen. Rullaverho suojaavan kasetin kera

  • Kyseessä on täydellinen ratkaisu juuri niille ikkunoille, jotka täytyy avata usein. Ne, jotka asuvat esimerkiksi jossakin vanhemmassa talossa, jossa ei ole ilmastointijärjestelmää, tietävät, että huoneiden tuulettamiseksi tulee ikkunoita ajoittain avata. Ja näin sekä kesällä että talvella. Koska rullaverho suojaavan kasetin kera asennetaan suoraan ikkunan runkoon, se tekee ikkunan avaamisesta huomattavasti helpompaa ja hiljaisempaa (rullaverho ei hakkaa tuulessa seinään). Sopii loistavasti myös parvekkeen ikkunoille.
  • Vapaa ikkunalauta on ns. lisätila, johon voi asettaa esimerkiksi reheviä huonekasveja, kirjoja tai koriste-esineitä. Siinä missä tavallinen rullaverho tai kaihdin on ikkunan edessä (ja peittää ikkunasyvennyksen), rullaverho suojaavan kasetin kera on ikkunan päällä ja jättää siten näkyviin ikkunalaudan, jota voi käyttää sisustuksen yhteydessä. Upea mahdollisuus tehdä sinne esimerkiksi inspiroiva ja viihtyisä lukunurkkaus!
  • Oikeastaan koko ikkuna-alueen voi valjastaa arvokkaaksi sisustuselementiksi: koska rullaverhoilla on käytännöllinen arvo ja ne suojaavat kotia liialta valolta ja ei-toivotuilta katseilta, kauniita tekstiiliverhoja voi käyttää esteettisessä tarkoituksessa lisäelementtinä.

Kuten näemme, kompakti rullaverho suojaavan kasetin kera vie askelen verran lähemmäs onnellista elämää eli parantaa yleistä elämänlaatua. Rullaverho suojaavan kasetin kera tekee asiat niin paljon helpommiksi, mukavammiksi, esteettisemmiksi ja nautittavammiksi. Sen ansiosta sinulla on enemmän aikaa ja energiaa kiinnittää huomiota siihen, mikä elämässäsi on todella tärkeää!

Kirjoitimme eräässä aiemmassa blogikirjoituksessamme siitä, minkälaisia kiehtovia piirteitä rullaverholla suojaavan kasetin kera on. Lue kirjoitus ehdottomasti! Tutustu ikkunan avaamisessa aiheutuviin mahdollisiin ongelmiin ja katso meidän neuvomme siitä, miten verhoja ja rullaverhoja voi yhdistellä keskenään.

Kiinnostuksen tai kysymysten herätessä ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous