Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Mihin kasettirullakaihdinten viehätys perustuu?

KasettirullakaihdinRullakaihtimet ovat toimivuutensa ja yksinkertaisuutensa ansiosta suosituimpia kaihtimia. Joskus saattaa ikkuna-aukkoon asennettu rullakaihdin kuitenkin jäädä tielle, kun ikkuna avataan. Ehkä sinullekin on sattunut niin? Sellaisessa tapauksessa hyvä ratkaisu on kasettirullakaihdin. Kyseessä on perinteisen rullakaihtimen käytännöllinen edelleen kehitetty malli, jossa kangasputki on kasetin sisällä. Kasetti varmistaa rullakaihdinkankaalle pidemmän käyttöiän ja ikkunanpuitteeseen kiinnitetty kasettirullakaihdin helpottaa ikkunoiden avaamista.

Mutta ei tässä vielä kaikki – kasettirullakaihtimia voi valmistaa myös rinnakkaisin kangaspinnoin ja kiehtovin raidoin. Millaisia tämän kaihdintyypin tärkeimmät edut ovat ja millaisia ratkaisuja voi tilata?

Kasettirullakaihtimien toiminnot ja sopivuus

Perinteisten rullakaihdinten tapaan kasettirullakaihtimetkin suojaavat auringonsäteiltä ja auttavat säätämään huoneen lämpötilaa. Ne lisäävät yksityisyyttä ja voivat hyvin laajan kangasvalikoimansa ansiosta olla näyttävä sisustusyksityiskohta. Niitä voi käyttää ketjumekanismilla tai moottorilla, joka merkitsee nopeaa ja huippumukavaa rullakaihdinten avaamista ja sulkemista. Rullakaihtimen tavanomaisten toimintojen lisäksi kasetin käyttö tarjoaa lisäarvoa.

  • Kasetti suojaa mekanismia pölyltä, likaantumiselta ja UV-säteilyltä, joka varmistaa rullakaihdinkankaalle pidemmän käyttöiän ja kestävyyden. Kasetin huolto ja kasetilta tarvittaessa pölyn pyyhkiminen on myös helppoa.
  • Kasettirullakaihdin sopii loistavasti avattaviin ikkunoihin, sillä sen voi asentaa ikkunanpuitteeseen siten, että se ei ole ikkunaa avattaessa tiellä.
  • Ikkunanpuitteeseen asennettu kasettirullakaihdin sulautuu ikkunaan erittäin hyvin ja on lähes huomaamaton. Siten se on helppo yhdistää muihin verhoihin. Lue myös: ”Rullakaihtimen ja tekstiiliverhon yhdistelmä”.
  • Kasettirullakaihdin sopii kaikkiin ikkunatyyppeihin ja Variota voi käyttää myös julkisivurullakaihtimena.

Trendikäs Zebra-rullakaihdin hämärtää ja raidoittaa

Trendikäs Zebra-rullakaihdinKuten nimikin sanoo, Zebra on raidoitettu rullakaihdin. Kankaassa on vuorotellen läpinäkyviä ja läpinäkymättömiä vaakasuuntaisia raitoja. Jos haluat pimentää tilan täysin, vedä ketjusta niin, että toisen kangaskerroksen läpinäkyvä raita liikkuu toisen kangaskerroksen läpinäkymättömän raidan taakse.

Jos taas haluat hämärämpää valoa tai tehdä huoneesta jännittävän raidallisen, liikuta kangaskerrosten samanväriset raidat kohdakkain. Tietysti voit liikuttaa Zebra-rullakaihdinta myös ylös ja alas ja paljastaa näin ikkunapinnan osittain tai kokonaan.

Raidat eivät ole aivan se, mitä etsit? Siinä tapauksessa tutustu tuotteisiin, joiden kangasvalikoima on laajempi: Minikasettirullakaihdin ja Vario-kasettirullakaihdin.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous