Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

4 syytä valita juuri moottorilla toimivat verhokiskot

verhokiskotVoisi luulla, että verhotangoilla ja kiskoilla riippuvat tekstiiliverhot ovat muodikkaiden rulla- ja sälekaihtimien ohella jo menneisyyttä. Todellisuudessa verhojen ja kaihtimien alalla tapahtunut digivallankumous on koskenut myös tavanomaisia verhoja. Esitämme neljä syytä siihen, miksi kaihtimia hankittaessa tulisi valita juuri moottorilla toimivat verhokiskot.

1. Huippuyrityksissä ja luksuskodeissa pakollinen

Maailmantason hotellitoiminnassa, luksustaloissa ja suurkaupunkien toimistorakennuksissa kohtaa yhä enemmän edellytyksen, että päivittäiset hankaluudet on minimoitu. Vieras sanoo jo hyvin usein, että ”Ai, teillä pitää verhot avata ITSE?”

Motorisoiduista rullakaihtimista, sähköisista sälekaihtimistä ja moottorilla varustetuista verhokiskoista on tulossa vakioratkaisu, aivan kuten älykäs turvajärjestelmä, ilmastointilaite tai televisiopalvelu.

verhokiskot2. Hiljainen mukavuus

Moottoriin liittyen tulee mieleen pörisevä ruohonleikkuri tai suriseva auto, mutta moottorilla varustetut verhokiskot ovat kuitenkin erittäin hiljaiset. Mikä saisi olla aamutervehdyksenä vielä parempaa kuin herätyshetkellä auki rullautuvat kaihtimet?

Tai esimerkiksi, kun kesken kokouksen aurinko siirtyy paistamaan suoraan istujien kasvoihin. Tulisiko alkaa itse vetää verhoja eteen vai olisiko edustavampaa antaa niiden sulkeutua itse?

3. Sisustuksen ja kodintekniikan viimeinen sana

Kun viimeisimmät trendit ovat sinulle tärkeitä, niin automatisointi ja digiratkaisut ovat kotitalouksissa aikamme kuuma aihe. Älytalot ja -kodit eivät enää ole vain erikoisratkaisuja, joista voi lukea uutisista tai joita näkee ”täydellinen muutos” -tyyppisissä tv-lähetyksissä.

Moottorilla varustetut verhokiskot tai rullakaihdinjärjestelmä on hyvä tapa aloittaa oman kodin digitalisaatio. Kiskoilla olevat verhot ovat samalla riittävän klassiset sopimaan myös vähemmän moderniin sisistukseen.

4. Yhdistelee digin ja retron

Mikäli rullakaihdin tai sälekaihtimet eivät sovi yhteen vanhemmantyylisen sisustuksen kanssa, mutta älykkäät mahdollisuudet tuntuvat houkuttelevilta, niin moottorilla toimivat verhokiskot ovat sopiva silta vanhan ja uuden välillä. Tekstiilikankaiden valikoimasta löytyy varmasti jotain retroa tai jopa antiikkiin sopivaa.

Hiljaisesti toimiva moottori avaa tyylikkäästi ja huomaamattomasti myös ruokakomeron ikkunan kaihtimet tai isoäidin kahvihuoneen verhot.

Moottorilla varustetut verhokiskot ovat pian vain ”verhokiskot”

Voidaan sanoa, että kuten enää ei ole yleisesti käytössä termi ”kaukosäätimellä varustettu televisio”, vaan puhutaan yksinkertaisesti ”televisiosta”, samoin tulee tapahtumaan myös verhojen ja laajemmin sisustuksen termeille. Erilaiset älykkäät kaihtimet ja moottorilla varustetut verhokiskot ovat pian arkipäivää.
Lue lisää”Miten sähkökaihtimet toimivat?”

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous