Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Vaatekaappijärjestelmät miten valita paras ratkaisu

Erityisesti sinun kotiisi luotu vaatekaappijärjestelmä on käytännöllinen ja joustava säilytyspaikka. Ison vaatekaapin ansiosta huoneeseen jää enemmän vapaata tilaa ja esineet ovat paremmin järjestyksessä. Mutta miten löytää itselle juuri se kaikkein sopivin vaatekaappijärjestelmä? Mistä aloittaa ja mihin tulee kiinnittää huomiota?

Etsi vaatekaapille sopiva paikka ja mittaa sen viemä ala

VaatekaappijärjestelmätVaatekaappijärjestelmät sopivat hyvin huoneeseen, eteiseen ja käytävään. Eräs suosituimmista ratkaisuista on asentaa vaatekaappi, joka peittää kokonaan huoneen seinän. Vaikka sinulla ei olisikaan vaatteita ja jalkineita koko kaapin täyttämiseen, voit säilyttää siinä myös vuodevaatteita, matkalaukkuja, siivousvälineitä, leluja ja muita esineitä.

Kun tilaat vaatekaapin erikoisratkaisun, voit valita tarkalleenitsellesi sopivan koon. Mittaa halutun kaapin leveys, korkeus ja syvyys. Jotta vaateripustimet mahtuisivat kunnolla, vaatekaapin syvyys voisi olla vähintään 55 cm.

Mihin vaatekaappijärjestelmiä valittaessa kannattaa vielä kiinnittää huomiota?

  • Näkyvyys. Kun vaatekaapin ovi avataan, voisi heti saada hyvän kuvan kaikista hyllyillä ja tangoilla olevista vaatteista, alusvaatteista ym. esineistä. Siten on helpompi säilyttää kaapissa järjestys ja esineet löytyvät helposti.
  • Valaistus. Jos vaatekaappi sijaitsee huoneessa ikkunoista etäämpänä, saattavat vaatekaapin takimmaiset nurkat jäädä varsin pimeiksi. Lisävalaistus tekee kaapin järjestämisestä ja sieltä sopivien vaatteiden ja esineiden valitsemisesta huomattavasti helpompaa.
  • Vaateripustimet. Jotta irtotakit, villapuserot ja paidat eivät menettäisi ryhtiään, investoi laadukkaisiin vaateripustimiin ja ripustusmekanismeihin. Samantyyppisillä vaateripustimilla vaatteet sijaitsevat samalla etäisyydellä – kaikki ovat hyvin esillä ja samalla niitä on helpompi järjestellä ja järjestellä.
  • Jalkineet. Älä unohda jalkineita, kun suunnittelet vaatekaappijärjestelmää. Saappaille, kengille ja muille jalkineille voi tehdä erilliset hyllyt tai laatikot ja tavallisesti on järkevää sijoittaa ne kaapin alaosaan.
  • Solmiot ja huivit. Solmiot ja huivit voivat laatikossa menettää muotonsa ja rypistyä, vaateripustintangolle ripustettaessa ne taas vievät paljon tilaa ja tahtovat putoilla. Siten solmioille ja huiveille kannattaa tarvittaessa luoda vaatekaappijärjestelmään erillinen paikkansa.
  • Laukut, päähineet ja korut. Jotta käsilaukut ja päähineet pysyisivät kauniina sekä olisivat helposti saatavilla, voit suunnitella niille erilliset hyllyt tai ripustuskoukut. Voit myös tehdä erillisen säilytyspaikan kaula- ja korvakoruille ja muille koruille.

Onneksi sinun ei tarvitse suunnitella ja pohtia kaikkea yksin. Ota meidän asiantuntijoihimme yhteyttä ja me autamme suunnittelemaan juuri sinulle parhaan vaatekaappijärjestelmän.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous