Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Sälekaihtimet: 5 kiehtovaa suunnitteluideaa

Sälekaihtimiin saattaa liittyä mielikuva harmaasta toimistotilasta, jossa säleiden välistä kurkistelee paahtava aurinko, mutta todellisuudessa kyseessä on kiehtova ja trendikäs ratkaisu. Sitä tukee laaja värivalikoima, josta voi löytää sopivat sälekaihtimet kaikenlaisiin tiloihin. Tänään tarjoamme viisi ideaa siitä, miten näiden kaihdinten värin ja materiaalin avulla voi luoda sisustuksessa kiinnostavia yhdistelmiä.

Värikäs alumiini

AlumiinisälekaihtimetAlumiinisälekaihtimet kuuluvat yleisimpiin kaihtimiin, mutta se ei tarkoita sitä, että metallisen ilmeen pitäisi olla vakio. Jos haluat leikkiä väreillä, tässä siihen on mahdollisuus.

  • Mustat sälekaihtimet– laadukkaaseen ja tyylikkääseen toimisto- tai kotitilaan. Musta sävy antaa vahvan aksentin koko sisustukselle ja sopii hyvin ainutlaatuisiin yhdistelmiin. Ripauksen mustaa löytyy usein uudemman asunnon keittiöstä tai luovasti itsevarman yrityksen toimistosta.
  • Tummansiniset sälekaihtimet– sininen on luova, mutta samalla miedompi värisävy kuin oranssi tai musta. Siniset kaihtimet täydentävät yleensä koko tilaa, jossa tätä sävyä käytetään, ja voi sinänsä vaikuttaa voimakkaasti. Väri sopii oivallisesti esimerkiksi jonkin luovan yrityksen liikkeen tai ateljeen ikkunoihin.
  • Merenvihreät sälekaihtimet– rauhallisempaan ja kodikkaampaan ympäristöön vihreät sävyt ovat parhaimpiin kuuluvia. Ne voivat sekä kaunistaa huonetta että peittää ikkunoita makuuhuoneessa, lastenhuoneessa tai oleskeluhuoneessa.

Näihin värivalikoima ei kuitenkaan rajoitu. Katso muita esimerkkejä värikartastamme.

Sälekaihtimet voivat olla myös puiset

SälekaihtimetPuu on harvinaisempi valinta kaihdinten joukossa ja se tuo maanläheisyyttä, vanhanaikaista tyyliä ja täydentää hyvin tilassa olevaa puukalustoa. Lisäksi puu tarjoaa myös erilaisia vaihtoehtoja.

  • Valkoinen puu– perinteinen, mutta samalla varma viimeistelyvalinta. Niitä on usein amerikkalaisissa elokuvissa nähdyissä kodeissa, mutta miksipä niitä ei voisi käyttää myös puhdasta ja luonnollista tyyliä käyttävässä toimistossa?
  • Tammi– talonpoikainen, mutta tätä hienostunutta viimeistelyä voi nähdä antiikkikalusteilla sisustetuissa työhuoneissa ja sellaisissa olohuoneissa, joissa puun sävyt hallitsevat. Sopii hyvin myös lämpöä tavoittelevaan keittiöön, kylpyhuoneeseen tai työtilaan.

Vaihtoehtoja on silti enemmänkin. Jos haluat pohtia ja valita yhdessä, poikkea liikkeessämme. Täällä voit tunnustella sälekaihdinten materiaaleja ja nähdä omin silmin, miltä eri värit näyttävät.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous