Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Rullakaihtimien valmistaminen sinun toiveittesi mukaan

Rullakaihdin on yksinkertainen ja edullinen verho ja mikä vielä parempaa – se valmistetaan sinun ikkunasi mittojen mukaan. Rullakaihtimien avaaminen ja sulkeminen on ketju- tai jousimekanismin ansiosta erittäin helppoa ja massiivisiin tekstiiliverhoihin verrattuna on niiden asentaminenkin yleensä helpompaa.

Rullakaihtimien valmistus alkaa sopivan mallin valinnasta

Rullakaihtimien valmistaminenEnsimmäisenä toimintona valitse mieleisesi rullakaihtimet. Valikoimaan voit tutustua salongeissamme, jälleenmyyjien luona tai sivustollamme. Valikoimassa on pimentäviä, puolipimentäviä ja erisävyisiä tekstiilistä, puulistoista ja bambumateriaalista valmistettuja rullakaihtimia.

Harkitse myös ketjun sijainti – voisiko se kasvot rullakaihtimien suuntaan seisten sijaita oikealla vai vasemmalla?

Rullakaihtimien tilaamisen jälkeen asiantuntijamme tulevat paikalle, mittaavat ikkunan ja rullakaihdin siirtyy valmistukseen. Jos haluat ottaa mittaamisen omalle vastuullesi, löydät ohjeen tätä varten sivustoltamme.

Tuotteen valmistumisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä jasovimme sopivan asennusajan. Jos olet tilannut mittauksen ja asennuksen meiltä, saat mukana myös takuun, että rullakaihtimet sopivat sinun ikkunallesi kuin valetut. Jos tykkäät kotipuuhastelusta ja avuksesi on myös taitava työmies, voit itsekin kiinnittää valmiit rullakaihtimet ikkuna-aukkoon, ikkunan puitteisiin tai seinään.

Seuraa ehdottomasti asiantuntijoidemme suosituksia, jotta rullakaihtimet eivät vahingoittuisi asentamisen yhteydessä ja niiden hyvä ulkonäkö säilyisi.

Minne rullakaihtimet asennetaan?

Harkitse jo ennen rullakaihtimien tilaamista minne haluat ne kiinnittää – sen mukaan otetaan mitat ja tapahtuu rullakaihtimien valmistus.

Jos haluat avata ikkunoita ja ovia usein, kasettirullakaihtimet ovat hyvä valinta. Kyseessä on perinteisten rullakaihtimien edelleenkehitys, joka kiinnitetään ikkunan runkoon ja jossa ketjumekanismi jää kasetin peittoon – tästä myös nimi. Kasettirullakaihtimien osalta ikkunalauta jää vapaaksi ja ne sopivat hyvin ikkunoihin, joissa on jo tekstiiliset sivuverhot – tämä onkin kotikäytössä yksi yleisimmistä verhotyyppien yhdistelyratkaisuista.

Vaikkakin kasettirullakaihtimien suosio jatkuvasti kasvaa, eniten levinnyttä on rullakaihtimien kiinnitys seinään tai kattoon. Avattavan ikkunan osalta tulee seurata, että kiinnitetty rullakaihdin ei häiritsisi ikkunan avaamista ja sulkemista.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous