Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miten löytää toimistoon oikeat verhot tai kaihtimet?

Kuidas leida õiged kardinad kontorisse

Kaihtimet ja verhot ovat tärkeä yksityiskohta, josta riippuu sekä toimiston työympäristö että hyvä ilmapiiri. Mitä tulee ottaa huomioon, kun toimistoon hankitaan sopivat verhot tai kaihtimet?

Millaiset ovat olosuhteet?

Nykyisin toimiston mukavuuteen kiinnitetään yhä enemmän huomiota, sillä ahtaat ja ikävät olosuhteet voivat heikentää tehokkuutta. Verhoista ja kaihtimista riippuu esimerkiksi toimistotilan valoisuus, ja tämän seurauksena usein myös tilan lämpötila ja kosteus. Tämä kaikki vaikuttaa puolestaan työntekijään.

Mihin tulee toimistoon kaihtimia valittaessa kiinnittää huomiota, nimenomaan mukavuuden ja olosuhteiden kannalta?

  • Miten paljon valoa huone saa? Kun aurinko paistaa suuren osan päivästä ikkunasta sisään, on hyödyllistä löytää kaihtimet, jotka suojaisivat riittävästi. Jos tila on varjon puolella, kannattaa harkita kaihtimia, jotka päästäisivät sisään riittävästi valoa, mutta takaisivat yksityisyyden.
  • Miten ne avautuvat? On tärkeää löytää kaihtimet, joiden avaaminen ja sulkeminen eivät häiritse työrytmiä ja sujuu vaivatta. Kaikkein mukavin ratkaisu ovat moottorilla toimivat kaihtimet, varsinkin jos kyseessä on suuri toimistotila.
  • Millainen design? Kaihtimet voivat korostaa tai hillitä yleistä tunnelmaa. Värikäs valinta voi piristää, mutta voi myös antaa (alasta riippuen) epäammattimaisen vaikutelman. Yksinkertainen ja virallinen ratkaisu voi olla edustava, mutta voi aiheuttaa myös tunteen, että jotain puuttuu.

Suunnittele toimiston kaihtimet erilaisia vaihtoehtoja harkiten.  Äärimmäisyyteenkin viety valinta, kuten esimerkiksi lattian saakka ulottuvat roomalaiset kaihtimet, voi suunnata ajatukset sopiviin kaihtimiin – tämä niksi toimii muillakin designin osa-alueilla.

Millainen vaikutelma jää?

Toimistossa käy yleensä vieraita ja (yrityksestä riippuen) myös asiakkaita. Jos haluat löytää toimistoosi oikeat kaihtimet tai verhot, on tärkeää, että edustava vaikutelma säilyisi myös ulkoa päin katsovalle. Kaihtimet ja verhot voivat tuntua yksityiskohdalta kaiken muun ohessa, mutta yleisvaikutelma koostuukin yksityiskohdista.

Ruloode tellimine

Toimiston suunnittelussa esteettisyys jää usein taka-alalle ja tärkeitä ovat toimivuus ja ammattimaisuus. Vanhemmassa toimistossa voi ajatella, että kaihtimet ovat valittu puhtaasti sen mukaan, ettei ulkonäöllä herätettäisi huomiota.

Tämän päivän toimistotila voi olla paljon enemmän. Muotoilussa kokeilemista (ml. kaihtimien osalta) näkee esimerkiksi ja varsinkin start-up -yrityksissä. Jos taas Sinun yrityksesi olemukseen kuuluu yksinkertaisen ja ammattimaisen linjan noudattaminen, sitäkin voi korostaa kaihtimilla.

Parhaat kaihtimet toimistoon löydät meiltä

Olemme erilaisten kaihtimien ja verhojen etsinnässä joka suhteessa apuna. Kaihtimet toimistoon, kotiin, maalle tai kaupunkiin – kysy rohkeasti, niin autamme pohdinnassa.

Lue lisää: ”5 syytä valita verhojen tai kaihtimien valmistuttaminen”

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous