Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Millaiset makuuhuoneen verhot sopivat sinun kotiisi?

Makuuhuoneen verhotEnemmistö meistä pitää makuuhuoneessa yksityisyydestä. Lisäksi haluamme, että tila olisi yöllä pimeä ja sen lämpötila olisi mahdollisimman tasainen.

Kaiken tämän voi saavuttaa oikeilla verhoilla, mutta ovatko nuo myös sinun valintasi?

Kirjasimme neljä kysymystä, jotka auttavat sinua valitsemaan makuuhuoneeseen sellaiset verhot, joista pidät.

1)  Nukutko mieluummin säkkipimeässä vai vähäisessä valossa?

Jos lepäät parhaiten huoneessa, johon ei paista yhtäkään valonsädettä, valitse pimentävällä vuorikankaalla varustetut tekstiiliverhot. On ehdottoman tärkeää, että verhot ovat ikkunoita suuremmat ja peittävät koko ikkuna-aukon. Paksusta materiaalista valmistetuilla pimentävillä verhoilla on muitakin plussia – ne eristävät ulkoa tulevaa melua, pitävät tilan talvella lämpimämpänä ja kesällä viileämpänä.

Jos säkkipimeä tila tuntuu pelottavalta tai aiheuttaa sinulle epämukavuuden tunnetta, suosi ilmavampia materiaaleja tai muita verhotyyppejä. Huoneeseen voi tuoda valoa myös pienellä pöytä- tai lattialampulla.

2) Huomiota herättävät vai tilan muuhun sisustukseen sulautuvat makuuhuoneen verhot?

Verhot ovat makuuhuoneessa yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä ja ne antavat mahdollisuuden muuttaa koko huoneen ilmettä. Esimerkiksi voit raikastaa neutraalisävyisen tilan vain hetkessä asentamalla pirteät verhot tai päinvastoin, muuttaa liian kirjavan huoneen rauhallisemmaksi ruskeilla tai harmailla sävyillä.

3) Millaisia mahdollisuuksia makuuhuoneessasi verhojen asennukseen on?

Onko makuuhuoneessasi jo olemassa verhotangot vai tuleeko ne vasta asentaa? Jos olet päättänyt kiinnittääalumiinikiskot, putket tai muut ratkaisut seinään itse, vakuutu siitä, että seinän kantokyky on riittävä. Ruuvit saattavat esimerkiksi irrota pehmeästä kipsiseinästä verhojen painon vuoksi – verhot putoavat ja seinään jää reikiä. Sen välttämiseksi selvitä tilanne etukäteen, kysy tarvittaessa tutuilta apua tai tilaa palvelu asiantuntijoilta.

4) Kalliimpi vai edullisempi ratkaisu?

Jos haluat säästää rahaa, mittaa ikkuna itse ja valitse kaupasta mieleisesi makuuhuoneen verhot.Salongeistamme löytyy myös valmisratkaisuja: joka värisävyä ja erilaisista materiaaleista. Sinulla saattaa kuitenkin olla erikoistoivomuksia. Se maksaa tietysti enemmän. Mutta kun haluat, että verhot sopisivat makuuhuoneeseesi ihanteellisesti sekä tyyliltä että mitoilta, niin suosittelemme tilaamaan erikoisratkaisun ja ammattimaisen asennuspalvelun.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous