Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miksi pliseekaihtimet?

Miksi pliseekaihtimet?

Pliseekaihtimet ovat omailmeiset tekniset verhot, jotka on valmistettu vekitetystä kankaasta. Pliseekaihtimia luonnehtii toiminnallisuus muihin samantapaisiin kaihtimiin (esim. rulla- ja sälekaihtimet) verrattuna.

Miksi pliseekaihtimet?

  • Liukujärjestelmällä avaaminen – pliseekaihtimet ovat omalaatuisia: niitä voi avata ylhäältä, alhaalta tai molemmasta päästä. Näin tilan valon määrää voi säädellä tarpeen mukaan. Esimerkiksi ilta-auringon aikaan voit siirtää kaihtimen ikkunan alaosaan ja jättää ikkunan yläosan valolle avoimeksi. Liukujärjestelmän ansiosta pliseekaihtimet ovat erittäin toimivat ja koottuna ne vievät vain vähän tilaa.
  • Erikoismuotoisiin ikkunoihin – pliseekaihtimien tilaa säästävien ominaisuuksiensa ansiosta ne sopivat hyvin myös erikoismuotoisiin ikkunoihin. Esimerkiksi soikeat, pyöreät, puolisuunnikkaan tai kolmion muotoiset ikkunat voi kokonaan peittää pliseekaihtimilla.
  • Suuri materiaalivalikoima – pliseekaihtimien materiaali on kyllästetty erityisellä nesteellä, josta kankaaseen jäävät vekit. Materiaalivalikoimaan kuuluu sekä lämpöä että valoa heijastavia kankaita, jotka auttavat säästämään lämmityskustannuksista ja suojaavat kuumalta kesäauringolta. Kaihtimia on saatavana laaja värivalikoima, paljon erilaisia kuvioita ja pintarakenteita.
  • Sopivat kosteisiin tiloihin – laajasta materiaalivalikoimasta on myös saatavana hometta ja kosteutta hylkiviä materiaaleja, jotka sopivat hyvin parvekkeen, terassin tai kylpyhuoneen ikkunoihin.
  • Helppohoitoinen – kaikkia materiaaleja on helppo huoltaa ja puhdistaa. Ylempiin ikkunoihin voi asentaa esimerkiksi moottorikäyttöisen ohjausjärjestelmän, jolla korkealla olevan verhon voi puhdistusta varten tuoda vaivattomasti alas.
  • Tyylikäs sisustuselementti – vekkikangas on luonteeltaan pehmeä, jonka ansiosta yleiskuva on viihtyisämpi. Vaakatasoiset viivat vaikuttavat tehokkaammin kuin tavalliset suorapintaiset rullakaihtimet. Pliseekaihtimia täydentämään sopivat myös tekstiiliverhot, jotka lisäävät tilalle ilmavuutta.

Pliseekaihtimet ovat yleiskäyttöiset kaihtimet, jotka sopivat luomaan viihtyisämpää ympäristöä sekä kotiin että toimistoon. Laaja materiaalivalikoima ja liukujärjestelmällä avaaminen tekee pliseekaihtimesta toimivan kaihtimen jokaiseen tilaan.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous