Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miksi hankkia kahvilaan markiisi?

Miksi hankkia kahvilaan markiisi?Raikkaassa ilmassa ruokailemisessa on yksinkertaisesti jotain kiehtovaa ja taitavat liikkeet houkuttelevat asiakkaita ulos syömään joka säällä. Yksi keino valmistautua sääolosuhteisiin on tarjota mukavaa suojaa – siihen tarkoitukseen sopivat kahviloihin ja ravintoloihin markiisit.

Markiisi versus aurinkovarjo

Jollekin liikkeelle voivat sopia tavalliset aurinkovarjot. Joidenkin tyylien kanssa ne eivät kuitenkaan sovi yhteen ja usein ne vievät enemmän tilaa kuin pitäisi. Markiisi vie tilaa vain ilmasta ja niiden joukosta voi valita miljööseen tarkalleen sopivan.

Kun on kaunis sää, asiakkaat voivat suosia enemmän päivänvaloa. Mutta kukapa pitää suljetusta aurinkovarjosta? Jälleen ne vievät paljon tilaa tai sitten niitä siirrellessä ne kuormittaisivat työntekijöiden selkää. Markiisin sen sijaan voi haluttaessa vetää helposti sisäasentoon.

Terassi ja markiisi kuuluvat yhteen

Asuintalojen terassien tapaan markiisit antavat kahviloille ja ravintoloille lisäarvoa monella tapaa:

  • Terassi on säälle alttiimpi – markiisilla säästät sekä vieraitasi että arvokasta kalustoa.
  • Terassi saattaa tuntua aukealta ja erilliseltä – markiisin avulla terassin muodostaa rakennuksen kanssa yhden kokonaisuuden.
  • Terassi tarvitsee omaa ilmettä – lisää markiisi, jossa on oma logosi tai tyyliä luovia yksityiskohtia.

Viimeksi mainittu kohta sopii tietysti myös silloin, kun terassia ei ole tai sitä ei voi joka kesä rakentaa.

Luo enemmän mahdollisuuksia

Markiisit kahviloihin ja ravintoloihinUsein ei ole riittävästi tilaa tai mahdollisuuksia rakentaa kesäksi isoa terassia. Katutasolla sijaitsevat ja vilkkaan liikenteen keskellä olevat kahvilapöydät voivat olla romanttisia, mutta mikä voisi erottaa kahvilatilan katutilasta? No, tietysti tyylikäs katos.

Sään takia ei tarvitse olla niin paljon huolissaan. Hyvä markiisi säästää kahvittelijat pahimmalta tai suojaa auringon paahteelta, sekä terassilla että kadulla. Ja ainahan voi kauniilla ilmalla vetää markiisin päivänvalon tieltä pois.

Kun kaunis sää tai kesä on ohi, markiisit voivat tuoda kahviloihin enemmän väkeä – ihmiset pysähtyvät sateensuojaan, ja sen ohessa katse voi helposti pysähtyä päivän tarjoukseen tai johonkin herkkuun.

Markiisit kahviloihin ja ravintoloihin – hoidamme asian!

Kun haluat markiisin liikkeellesi ja haluaisit tutustua vaihtoehtoihin tarkemmin (tai jos sinulla on epäilyksiä omien mahdollisuuksiesi osalta), ota meihin yhteyttä!

Vielä ei ole myöhäistä toteuttaa omia kesäkahvilan suunnitelmia!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous