Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Markiisikauppa saa vauhtia keväällä

Markiisikauppa saa vauhtia keväälläPitkän ja pimeän talven jälkeen me kaikki odotamme, että aurinko alkaisi taas kirkkaasti paistaa. Mutta viikko viikolta tunnemme selvemmin, että liikaa aurinkoa ei ole myöskään hyvä – tilat muuttuvat tukahduttavan kuumiksi, kun aurinko paistaa sisään useita tunteja, ja erittäin kirkas valo tekee myös tietokoneen käytön ja television katselun epämukavaksi. Tällaisessa tilanteessa hyvä ratkaisu ovat markiisit.

Mitkä ovat markiisien edut?

Markiiseja käytetään huoneen, terassin tai parvekkeen suojaamiseen

  • liialta auringonvalolta,
  • sateelta ja
  • tuulelta.

Saman tehtävän tuntuvat hoitavan myös yksinkertaisemmat ratkaisut: aurinkovarjot, teltat yms. Mutta joka on niitä kokeillut, tietää, että tavallisiin suojiin liittyy varsin paljon ongelmia – kun ne on kerran pystytetty, on purkaminen työlästä ja niinpä ne jäävätkin paikalleen myös voimakkaalla tuulella, joka rikkoo heikkorakenteiset suojat. Markiisien kokoaminen on sen sijaan erittäin helppoa, sen voi tehdä käsin, sähkömoottorilla tai täysautomaattisesti vaikkapa puhelimitse, itse paikalle tulematta. Markiisit voi myös varustaa antureilla, jotka tunnistavat kovan tuulen tai reagoivat valon voimakkuuteen niin, että pilvisenä päivänä huoneet ovat valoisat, mutta kirkkaalla auringonpaisteella taas markiisin suojaamat.

Markiisi on mukavampi ja edullisempi kuin ilmastointilaite

Millainen markiisi ostaa?Yksi mahdollisuus kamppailussa kesän kuumuutta vastaan on tietysti ilmastointilaite. Ilmastointilaite kuluttaa kuitenkin paljon sähköä (kuumina keskikesän päivinä viilentäminen kuluttaa yhtä paljon sähköä kuin talvella lämmitys) ja sen melu voi olla häiritsevää. Markiisi sen sijaan ei vaadi mitään lisäkustannuksia ja lisäksi se suojaa myös kalusteita ja tekstiilejä haalistumiselta ja pidentää ikkunanpuitteiden käyttöikää.

Markiisien käyttömahdollisuuksista voit lukea lisää tästä: https://avaeksperdid.fi/markiisit-kotioloissa/

Millainen markiisi ostaa?

Avaeksperteillä markiisien myynti on ollut vuosia yksi päätoimialoista ja pitkän kokemuksen ansiosta osaamme suositella asiakkaille malleja, jotka sopivat rakennuksen ulkonäköön ja seinämateriaaliin sekä takaavat parhaan suojan tilanteissa, joihin markiisien hankintaa suositellaan. Kysy markiiseista suosituksia asiantuntijoiltamme.

Markiisikauppa on vilkkainta keväällä ja kesällä. Ota yhteyttä jo tänään, niin voit huoletta odottaa kesää!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous