Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Lamelliverhot luovat minimalistisen ilmapiirin

Vähemmän on enemmän eli less is more. Tunnettu sanonta kuvaa loistavasti minimalistista elämäntapaa, joka saa maailmalla yhä enemmän suosiota. Saattaa tosin alkuun tuntua uskomattomalta, mutta hillitymmän (asuin)ympäristön ansiosta sinulla on mahdollisuus nauttia enemmän vapaudesta, onnesta ja ilosta. Sisustuksen kannalta lamelliverhot antavat sinulle mahdollisuuden soveltaa tätä suuntausta kotonasi ja/tai toimistossasi.

Lamelliverhot ja niiden ominaisuudet

Lamelliverhot ovat olemukseltaan erittäin yksinkertaiset ja käytännölliset. Lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden tehdä asuinympäristöstä tehokkaan. Näin ennen kaikkea lamelliverhojen geometrisen luonteen vuoksi – pystysuuntaiset paneelit ovat kiehtovia ja samalla minimalistisia.

Millainen on lamelliverhojen rakenne?

Lamelliverhot koostuvat akselinsa ympärillä pyörivistä pystysuuntaisista lamelleista. Lamelliverhojen kehys on yleisimmin valmistettu alumiinista materiaalin kestävyyden ja helppohoitoisuuden takia.

Miksi valita juuri lamelliverhot?

 • Minimalistinen luonne
 • Kiehtova ja monipuolinen sisustuselementti (varsinkin materiaalivalikoiman ansiosta)
 • Käytännölliset, sillä auttavat säätämään valoa ja lämpöä ja takaavat arvokkaan yksityisyyden
 • Monipuoliset, sillä sopivat sekä kotiin että toimistoon
 • Sopivat isojen ikkunapintojen peittämiseen
 • Lamelleja on helppo kääntää ja siten ohjata valoa ja lämpöä
 • Ne voidaan valmistaa erityisesti käsitellystä pölyä ja haalistumista estävästä kankaasta
 • Helppohoitoiset, voi puhdistaa esimerkiksi kostealla liinalla tai käyttää pinttyneiden tahrojen tai kertyneen pölyn puhdistukseen pesuainetta

Millaisia kangastyyppejä Avaeksperttien liikkeessä on saatavana?

 • Kangas. Laaja valikoima tekstiilikankaisia lamelliverhoja vastaamaan ja korostamaan kotisi ainutlaatuista tyyliä. Liikkeissämme on myös paikan päällä toimivia suunnittelijoita, jotka neuvovat sinua tarvittaessa.
 • Screen-kangas päästää valoa läpi eikä estä näkyvyyttä ulos.Screen-kangas estää kuitenkin UV-säteilyä.
 • Muovi. Muoviset lamelliverhot ovat jonkin verran kestävämmät kuin tekstiilikaihtimet. Ne on myös helpompi puhdistaa, mutta luonnonmukaisemmasta materiaalista valmistetut verhot ovat ympäristöystävällisempiä.
 • Bambu. Bambu on ympäristöystävällinen valinta, joka sopii luomuhenkistä elämäntapaa arvostaville henkilöille. Bambu on materiaalina myös verrattain kestävä. Joissakin maissa bambua käytetään jopa rakennustelineiden valmistukseen!

Lisäksi on kankaita, jotka ovat palon- ja sulamisen kestäviä, pimentäviä, PVC-materiaalia, antibakteerisella aineella käsiteltyjä jne.

Missä lamelliverhoja käytetään?

Koska lamelliverhot ovat olemukseltaan minimalistisia, ne sopivat erilaisisiin sisustustyyleihin. Lamelliverhot voi asentaa kattoon, seinään ja ikkuna-aukkoon.

Lamelliverhot ovat suosittuja ennen kaikkea toimistotilojen sisustamisessa, mutta ne sopivat loistavasti myös kotioloihin. Materiaalien monipuolisuuden ansiosta ne sopivat korostamaan erilaisia sisustustyylejä.

Jos haluat minimalistiset lamelliverhot kotiisi tai toimistoosi, ota meihin yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous