Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

6 syytä valita taiteovi

Taiteovet ovat erittäin käytännölliset ja niille on paljon erilaisia käyttömahdollisuuksia. Taitettavat ovet vievät sekä suljettuina että avattuina vähän tilaa, jonka vuoksi ne sopivat hyvin ahtaisiin tiloihin. Taiteovi sopii myös tilan eri osien erottamiseen. Mitkä ovat yleisimmät syyt taiteovien käyttöön?

Voldikuks

1.  Taiteovi sopii loistavasti ahtaisiin tiloihin

Taiteovi vie avattuna vähän tilaa ja sopii siten loistavasti ahtaisiin käytäviin ja tiloihin, jossa tavallinen saranaovi aiheuttaisi avautuessaan hankaluuksia. Taiteovi ei ole avattunakaan mitenkään tiellä ja siten se on hyvä ratkaisu aukkoihin, joissa ovi on pääosan ajasta avoinna, esimerkiksi eteisen ja olohuoneen väliin.

2.  Toimintavarmuus on taattu myös kosteissa tiloissa

Taiteovi valmistetaan laadukkaasta PVC-paneelista, jonka sisällä on tukilistat. Paneelit on yhdistetty toisiinsa saranoilla ja ovet liikkuvat kiskoilla olevien rullien varassa sujuvasti. Koska ovi on valmistettu muovista, se sopii ihanteellisesti myös kosteisiin tiloihin: kylpyhuoneeseen, suihkutilaan, saunaan jne.

3.  Käytännöllinen tilanjakaja sekä varastotilan erottaja

Taitettavat ovet antavat hyvän mahdollisuuden luoda komeroita pieniin nurkkiin ja ahtaisiin tiloihin. Taiteovet ovat myös käytännölliset huoneen tai auditorion jakajina ja antavat näin mahdollisuuden saada jokaisesta tilasta suurin mahdollinen hyöty. Tästä syystä taiteovet ovat suosittu ratkaisu sekä kotiin että toimistoon.

4.  Mahdollisuus tilata ikkunallisia ratkaisuja

Jos haluat, että taiteovi päästäisi valoa läpi, voit tilata ikkunallisen mallin. Se on erityisen käytännöllinen, kun haluat käyttää ovea tilanjakajana ja erotettavassa osassa tilaa ei ole ikkunoita.

5.  Helppokäyttöinen ja -hoitoinen

Taiteoven avaaminen on kevyttä ja mukavaa joko ovenpuitteesta tai asennetusta kädensijasta. Koska taiteovi valmistetaan kosteudenkestävästä materiaalista, sen huoltaminen on helppoa – hyvän ulkonäön säilyttämiseen riittää vain ajoittainen pyyhkeellä puhdistus.

6.  Taiteovet valmistetaan haluttujen mittojen mukaan

Valmistamme taiteovet tarkalleen toivomiesi mittojen mukaan. Tilauksen yhteydessä tarvitsemme oviaukon leveyden ja korkeuden. Samalla voit valita, valmistetaanko aukkoa varten vain yksi ovi, joka avautuu toiveesi mukaan oikealle tai vasemmalle, vai pariovet, jotka avautuvat keskeltä molemmille sivuille.

Pyydä tarjous

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous