Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

5 syytä asentaa kotiin turvakaihtimet

TurvakaihtimetSanasta ”turvakaihtimet” tulee todennäköisesti ensimmäisenä mieleen kauppakeskus ilta-aikaan, kun myyjät työpäivän päättyessä laskevat metalliverkot kauppojensa ovien eteen. Vähemmän tiedetään turvakaihtimien käytön eduista kotona.

Esitämme 5 syytä, miksi turvakaihtimet ovat paikallaan juuri omakotitalossa.

1. Koti kuin linnoitus

Henkilöille, jotka arvostavat turvallisuutta, turvakaihtimet ovat talon julkisivun luonnollinen lisä. Jos turvallisesti peitetyt ikkunat eivät vielä pelota varasta, niin mahdollisuus, että se pääsisi niistä läpi, on äärettömän pieni. Murtautuminen on jos sinällään niin hankalaa, että vartiointiliike tai poliisi ehtii reagoida.

Turvakaihtimet ja -rullakaihtimet suojaavat sisäänpääsyjä ja ikkunoita tunkeutujilta ja rajuilmoilta. Pohjoismaissa tosin kivien heittelyä ja tuhoisia myrskyjä esiintyy harvoin, mutta läheisten ja kodin turvallisuudesta huolehtiminen onkin valmistautumista yllätyksiin.

2. Avattuina huomaamattomat

Asiakkailla on usein huolena se, että erilaiset julkisivulle sijoitettavat ratkaisut voivat vaikuttaa talon yleiseen ilmeeseen häiritsevästi. Ylös vedettyinä turvakaihtimet ovat kuitenkin varsin minimalistiset ja tavanomaiset, eivätkä pilaa talon ulkonäköä.

Alas laskettuina turvakaihtimet ovat läpinäkymättömät ja peittävät täysin aukot, joille ne on asennettu. Jos sinusta tuntuu, että turvakaihtimet ovat rakennuksen ulkonäön uhraamista, niin kotisi turvallisuus korvaa sen kuitenkin moninkertaisesti.

3. Säädä ja säästä

Turvakaihtimet tarjoavat suojaa auringonvalolta, tuulelta ja kylmältä. Niiden avulla voit säädellä, kuinka paljon tiloihisi pääsee valoa ja muuta ulkona tapahtuvaa. Talvisin voi turvakaihtimia käyttämällä säästää lämmityskustannuksista jopa 30 %.

Turvarullakaihdin pimentää tilan täysin. Aurinko ei voi haalistaa kalusteita ja jos olet valoherkkä, voit mukavasti piiloutua pimeään huoneeseen.

4. Ihanteelliset pidemmän matkan ajaksi

Jos olet usein poissa kotoa ja talo on tyhjillään, mikään ei ole parempi kodin turvaaja kuin turvakaihtimet. Käyköön ikkunasi takana murtovaras tai puita kaatava rajuilma, tulkoon suuri helle tai lumimyrsky – ainakaan ovien ja ikkunoiden kautta kukaan eikä mikään pääse sisään poissaolosi aikana.

Turvakaihtimia käyttäessäsi sinun ei tarvitse vaivata sukulaisia tai ystäviä ja pyytää heitä käymään taloa vahtimassa. Samaten voit olla varma siitä, että palatessasi kaikki on paikoillaan.

5. Nokkela turvakaihdinjärjestelmä

Turvakaihtimet voi avata ja sulkea joko käsin tai moottorilla varustetulla järjestelmällä. Viimeksi mainitun etuna on käyttömukavuus – sen voi säätää kellonajan tai muun parametrin mukaan ja sitä voi hallita mistä paikasta tahansa.

Turvallisuutta voi entisestäänkin lisätä yhdistämällä turvakaihtimet hälytysjärjestelmään, joka reagoi jokaiseen murtautumisyritykseen.

Lue tuote-esite!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous