Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

4 syytä, miksi suosia sisustuksessa kokonaisratkaisuja

4 syytä, miksi suosia sisustuksessa kokonaisratkaisuja

Uuteen kotiin tai uusiin työtiloihin muuttaminen on hienoa ja kiinnostavaa aikaa. Samalla se merkitsee myös suurta suunnittelua ja puuhaa, jonka vuoksi prosessi voi olla varsin stressaava. Hyvä ratkaisu on etsiä mahdollisuuksia toimintojen optimoimiseksi ja pyytää asiantuntija-apua.

Esimerkiksi kodin sisustamisessa sinun ei tarvitse etsiä kaupoista kaikkia yksityiskohtia erikseen, vaan voit tilata monta esinettä samasta paikasta. Tänään kerrommekin tarkemmin siitä, miksi kodin, toimiston tai muun työtilan sisustamisessa suositaan yhä enemmän kokonaisratkaisuja.

Miksi kokonaisratkaisujen suosio jatkuvasti kasvaa?

Kaikki sopii ihanteellisesti yhteen

Kun sisustuselementit tilataan samasta paikasta, ne on huomattavasti helpompaa sovittaa keskenään yhteen. Samoin sinun ei tarvitse muistaa värikoodeja ja muita yksityiskohtia, sillä niistä huolehtii projektipäällikkö, joka yhdistelee keskenään erilaisia ratkaisuja ja tarjoaa niitä sinulle. Esimerkiksi kun tilaat rullakaihtimet kerralla koko taloon, voit olla varma siitä, että rullakaihtimen kankaan lisäksi harmonisen kokonaisuuden muodostavat myös mukavat ja toimivat rullakaihdinmekanismit.

Projektipäällikkö seuraa yleiskuvaa ja on perillä trendeistä

Millaiset verhot ja kaihtimet ovat parhaillaan muotia? Millainen vaatekomeroratkaisu on käytännöllisin lapsiperheelle? Millaiset liukuovet antaisivat huoneelle raikkautta ja pirteyttä? Tällaisia kysymyksiä herää suurelle osalle kodin tai toimiston sisustajia. Asiantunteva projektipäällikkö esittelee sinulle erilaisia trendejä ja ratkaisuja, vastaa kysymyksiin ja tarkkailee samalla myös kokonaistilausta, jotta valitut tuotteet sopivat keskenään yhteen. Samalla hän varmistaa sen, että niiden valmistus ja asennus tapahtuisi nopeasti.

Säästät aikaa ja rahaa

Usean tuotteen tilaaminen samasta paikasta merkitsee yleensä, että säästät sekä aikaa että rahaa:

 • sinun ei tarvitse käydä useassa liikkeessä;
 • projektipäällikkö voi ottaa kaikki mitat samalla kertaa;
 • valmistus huolehtii siitä, että tuotteet valmistuvat samanaikaisesti;
 • mahdollisuuksien mukaan tehdään myös asennus yhdellä kertaa, joka merkitsee sitä, että sinun ei tarvitse toistuvasti odotella sitä;
 • tilaamalla monta tuotetta yhdessä voit saada alennusta.

Helpompaa, mukavampaa ja huolettomampaa

Kun olet varma yrityksen tuotteiden laadusta, sinun ei tarvitse alkaa tarkastaa kaikkia tuotteita erikseen. Henkilöille, joiden elämäntapa on kiireinen, se on merkittävä ajansäästö. Voit helposti valita haluamasi ja keskenään yhteen sopivat tuotteet, ja kaiken muun hoitaakin projektipäällikkö yhdessä tiiminsä kanssa.

Millaisia kokonaisratkaisuja tilataan eniten?

Yrityksemme Avaeksperdid tarjoaa laajan valikoiman verhoja ja kaihtimia, vaatekomeroratkaisuja, taite- ja liukuovia, markiiseja, hyönteisverkkoja, aurinkovarjoja ja myös turvakaihtimia. Kokonaisratkaisuista on yleinen esimerkiksi verhojen/kaihtimien tilaaminen kerralla koko taloon. Silloinkin kun haluat esimerkiksi asentaa makuuhuoneeseen tekstiiliverhot, keittiöön plissekaihtimet, WC:hen bambusta valmistetun rullakaihtimen ja yläkertaan vaikkapa rullakaihtimet kattoikkunoihin, löydät tuotteistamme kaiken tarvittavan ja keskenään yhteen sopivan. Samoin vaatekomerojärjestelmät ja niihin sopivat liukuovet tilataan tavallisesti yhdessä. Tuotteita voit katsoa myös klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Miksi valita juuri Avaeksperttien kokonaisratkaisut?

Meidän vahvuuksiamme ovat kokemukset, laatu ja jatkuva kehittäminen. Avaeksperttien asiantunteva tiimi osaa löytää sopivan erikoisratkaisun kaikkein vaativimmallekin asiakkaalle. Miksi asiakkaat tilaavat meiltä kokonaisratkaisuja? Tärkeimpinä syinä mainittujen joukossa ovat seuraavat:

 • Laatu ja takuu – panostamalla laatuun ja ollen varmoja tuotteidemme laadusta tarjoamme jopa 5 vuoden takuun.
 • Laaja valikoima valmistuotteita ja erikoisratkaisuja – meiltä voit hankkia sekä valmisratkaisuja että myös tilata tarkalleen toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan tuotteen.
 • Mahdollisuus tutustua tuotteisiin liikkeissä – jos sivustollamme näkemäsi ei riitä, voit aina tulla liikkeisiimme katsomaan ja kokeilemaan tuotenäytteitä ja pohtimaan ystävällisten asiantuntijoiden kanssa mahdollisia ratkaisuvaihtoehtoja.
 • Kokeneet asiantuntijat – 80 % työntekijöistämme on hyvin kokeneita asiantuntijoita ja suunnittelijoita, jotka osaavat neuvoa ja tietävät mitä suositella.
 • Mukavat täys- ja kokonaisratkaisut – yhdessä löydämme sopivat tuotteet, tulemme paikalle, mittaamme, teemme valmiiksi ja asennamme.
 • Tuet virolaista yritystä OÜ Avaeksperdid on virolaiseen pääomaan nojautuva yritys. Tarjoamme työtä monelle kymmenelle paikalliselle ja myös suurin osa tuotteistamme valmistuu paikan päällä Tallinnassa.

Meille on tärkeää lähestyä asiakkaan toiveita joustavasti ja asiantuntevasti. Kiinnostavatko sinua kokonaisratkaisut vai haluatko tilata vain yksittäisen rullakaihtimen? Voimme auttaa sinua molemmissa tapauksissa! Ota yhteyttä tai poikkea Avaeksperttien liikkeissä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous