Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Turvakaihdin AEG56

Turvakaihtimet ja turvarullakaihtimet tekevät tiloista hetken päähänpistosta lähtevien murtojen suhteen vähemmän kiinnostavia. Hälytysjärjestelmään liitetyt turvakaihtimet pidentävät huomattavasti murtoon kuluvaa aikaa ja suurentavat todennäköisyyttä, että turvapalvelu ehtii paikalle ennen murron toteuttamista. Turvakaihtimet ja turvarullakaihtimet suojaavat ikkunoita ilkivallalta  ja ovat tehokkaana apuvälineenä yksityisten ja liikehuoneistojen turvallisuuden parantamiseen.

Alumiinista valmistettujen turvakaihdinten ja –rullakaihtimien liikuttamiseen voidaan käyttää sekä käsi- että sähkökäyttöistä järjestelmää. Turvakaihtimet säilyttävät turvallisuuden varmistamisen lisäksi myös lämpöä ja säätävät valon määrää tiloissa.

Turvakardin AEG56

AEG56

Turvakaihtimia voidaan käyttää sisätiloissa ja ulkona. Turvarullakaihtimia voidaan käyttää ikkunoiden ja ovien peittämiseen. Materiaalina täysialumiiniprofiili. Ohjausmekanismeina voidaan käyttää vipukäyttölaitetta (max. 4m2) tai sähköistä käyttölaitetta. Max. leveys sisätiloissa 7000mm ja ulkona  4m.

Sähköisissä käyttölaitteissa voidaan käyttää erilaisia antureita (aikarele, aurinkoanturi jne.)

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous