Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Box Italia

Box Italia on markiisi kauppojen ja muille ikkunoille, parvekkeille, terasseille ja verannoille. Alumiinikasetti suojaa kangasta huonoilta sääolosuhteilta. Alumiiniset riippuvarret on varustettu jousella, joka kiristää kangasta eikä anna tuulen taittaa varsia kokoon. Markiisi tukeutuu varsien ja rullakaihdintangon kannattimiin. Tästä syystä tämän kasettimarkiisin voi asentaa sinnekin, missä aluspinnan lujuus ei mahdollista nivelvarsisten terassimarkiisien käyttöä. Kevyen rakenteen ansiosta markiisin asentaminen on erittäin helppoa. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella jauhemaalilla.

picture (33)Rakenne

Puristetusta alumiinista valmistettu kasetti takaa kokoon rullatun kankaan täydellisen suojan huonoilta sääolosuhteilta.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen.

picture (20)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous