Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Balcony Italia

Balcony Italia on esteettinen aurinkosuoja. Se on myös tarkoituksenmukainen koriste parvekkeille, terasseille ja parvekesyvennyksille. Tälle markiisille tyypilliset varret kiinnittyvät parvekkeen kaiteeseen. Näiden rakenne mahdollistaa kaltevuuskulman säätämisen sopivaksi. Varren molemmissa päissä on koukut etutankoon kiinnittämistä varten. Markiisikankaan kireys saavutetaan rullaamalla liika kangas kokoon. Kevyen rakenteen ansiosta markiisin asentaminen on erittäin helppoa. Kaiteeseen kiinnittyvät varret antavat enemmän asennusmahdollisuuksia parvekkeelle asennettaessa. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella jauhemaalilla.

picture (28)Rakenne

Alumiiniset varret ja kiinnityshaat takaavat rakenteen keveyden ja kestävyyden sekä asentamisen helppouden.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen.

picture (20)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous