Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Silver Plus

Silver Plus kevytrakenteensa ansiosta taloudellinen ratkaisu keskikokoisten terassien ja parvekkeiden varjostamiseen. Erityisestä alumiiniseoksesta valmistetut nivelvarret sijoitetaan numeerisella ohjauksella varustetuilla työpenkeillä valmistetuille kannattimille. Nivelissä käytettävä laattaketju muuttaa ne lujiksi ja kestäviksi. Rakenne tukeutuu lujaan putkipalkkiin.

Tällainen ratkaisu antaa mahdollisuuden valita kiinnityshakojen paikka varsin vapaasti ja helpottaa markiisin asennusta. Lisävarustuksena oleva alumiinisuojus suojaa kokoon rullattua kangasta ja antaa koko markiisille kauniin ulkonäön. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella jauhemaalilla. Mahdollista käyttää keskenään päällekkäisiä varsia.

picture (19)Rakenne

Putkipalkin käyttö antaa valita kiinnityshakojen sijainnin varsin vapaasti. Alumiinisuojus takaa kankaan suojan huonoilta sääolosuhteilta.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen.

picture (20)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous