Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Jamaica

Jamaicassa yhdistyvät tyylikkyys ja lujuus. Tämä rakenne varmistaa hyvän kestävyyden intensiivisessä käytössä. Tämän vuoksi se sopii loistavasti isoille terasseille ja liiketoimintakäyttöön. Markiisin nivelvarret asennetaan numeerisesti ohjatuilla työpenkeillä valmistetuille, erikoisrakenteisille alumiini-kannattimille. Varsien laattaketjut ja tarkalleen toimivat nivelet varmistavat markiisin toimintavarmuuden pitkäksi ajaksi. Isojen markiisien osalta rullakaihdintankotuki takaa kantaan yhtenäisen kireyden.

Rakenne tukeutuu teräksiselle putkipalkille, joka mahdollistaa valitsemaan hakojen sijainnin varsin vapaasti ja helpottaa markiisin asentamista. Lisävarusteena oleva alumiinisuojus suojaa kokoon rullattua kangasta. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella, beigellä, ruskealla, grafiitinharmaalla tai sitten grafiitinharmaalla viimeistellyllä hopeisella jauhemaalilla. Mahdollista käyttää keskenään päällekkäisiä varsia.

picture (24)Rakenne

Kannattimet on valmistettu puristetusta alumiinista, jota on sen jälkeen työstetty numeerisesti ohjatuilla työpenkeillä, ja näin on mahdollista käyttää ulottuvuudeltaan 4,1 m varsia. Lisävarustuksena oleva suojus takaa kankaan suojan huonoilta sääolosuhteilta.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen. Kampi ja käyttöyksikkö ovat saatavana vain seuraavissa väreissä: RAL 9010, RAL 9013, RAL 8017, RAL 7035, RAL 7016.

picture (14)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous