Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Dakar

Dakar on ihanteellinen ratkaisu isojen terassien varjostamiseen. Täydellisen virtaviivainen kasetti antaa markiisille nykyaikaisen ja tyylikkään ulkonäön ja suojaa kangasta ja varsia sääolosuhteilta. Kankaan paremmaksi suojaksi kasetin sisällä on suojaholkit. Kokoontaitettavat alumiiniseosvarret kiinnittyvät painevalumenetelmällä valmistettuihin alumiinikannattimiin.

Varsien ruostumattomasta teräksestä valmistetut laattaketjut ja tarkalleen toimivat nivelet takaavat kestävyyden ja toimintavarmuuden. Leveämmät markiisit on varustettu rullakaihdintangon tuella, jotta kangas olisi tasaisemmin kireällä. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella, beigellä, ruskealla, grafiitinharmaalla tai sitten grafiitinharmaalla viimeistellyllä hopeisella jauhemaalilla.

picture (26)Rakenne

Puristettu alumiininen täyskasetti takaa kankaan täydellisen suojan ja rakenteen keveyden ja kestävyyden.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen. Kampi ja käyttöyksikkö ovat saatavana vain seuraavissa väreissä: RAL 9010, RAL 9013, RAL 8017, RAL 7035, RAL 7016.

picture (14)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous