Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Markisolette

Markisolette on järjestelmä, jossa yhtyvät markiisin ja rullakaihtimen ominaisuudet. Se tarjoaa suojaa auringolta ja auttaa tilan lämpötilan laskemisessa. Rullakaihtimena toimiva tuote suojaa auringolta ja avautuva markiisiosa varmistaa hyvän näköyhteyden ulkotilan tapahtumiin.

  • maksimimitat: leveys 3,5 m, korkeus 4 m
  • järjestelmä on saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä
  • laaja kangasvalikoima
  • siinä yhtyvät markiisin ja rullakaihtimen ominaisuudet
  • sähkö- tai käsikäyttöinen

picture (26)

Käyttölaite ja automatiikka

Tarjoamme johtavien eurooppalaisten valmistajien ratkaisuja, mm. täydellisen ilmastoautomatiikan, aurinkoantureita, hiljaisen käyntiäänen moottoreita, lähettimellä ja vastaanottimella varustettuja moottoreita, kauko-ohjaimia.

Kasetti

Kasetti on valmistettu puristetusta alumiinista ja tarkoitettu asennettavaksi seinään, kattoon tai julkisivun kehikkorakenteisiin.

Sivuohjaimet GC30, GC30F ja GC30FD toimivat samalla kasetin kantavana rakenteena, kasetti tukeutuu niihin sivussa olevien jatkokappaleiden avulla. Se on ainoa mahdollinen ratkaisu tällaiseen vapaasti ripustettuun rullakaihtimeen.

Kangas

Meidän kankaita on niiden valmistukseen käytetyn PVCn ja polyesterin yhdistelmän johdosta helppo huoltaa, kankaat ovat ilmaston- ja uv-säteilyn kestäviä.

Kivuohjain

Tähän rullakaihtimeen ovat saatavissa ohjaimet GC30, GC30F ja GC30FD.

Alempi rima

Alempi rima alumiinia, halkaisija 42 mm.

Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin ja/tai muotoilun ja rakenteen täydentämiseen.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous