Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

REF ZIIIP

Refleksol ziiip on tekstiilirullakaihdin, jossa kangas on jatkuvasti kiristettynä, asennosta riippumatta. Tämä ratkaisu varmistaa rullakaihtimen toimivuuden jopa voimakkaissa tuulenpuuskissa.

Ziiip-järjestelmä varmistaa kompensoivien tiivisteiden ansioista täydellisen pimeyden sisätiloissa jopa hyvin epätasaiseen julkisivuun rakennetuissa ikkunoissa. Se on ainut ratkaisu lajissaan, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön. Refleksol ziiipiä voidaan käyttää jopa voimakkaissa tuulenpuuskissa

  • kasetin mitat: leveys 113 mm, korkeus 128 mm
  • maksimimitat: leveys 3,5 m, korkeus 3,5 m
  • järjestelmä on saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä
  • laaja kangasvalikoima
  • sähkö- tai käsikäyttöinen

picture (9)

Käyttölaite ja automatiikka

Tarjoamme johtavien eurooppalaisten valmistajien ratkaisuja, mm. täydellisen ilmastoautomatiikan, aurinkoantureita, hiljaisen käyntiäänen moottoreita, lähettimellä ja vastaanottimella varustettuja moottoreita, kauko-ohjaimia.

Kasetti

Kasetti on valmistettu puristetusta alumiinista ja tarkoitettu seinä- tai kattoasennukseen.

Kangas

Meidän kankaita on niiden valmistukseen käytetyn PVCn ja polyesterin yhdistelmän johdosta helppo huoltaa, kankaat ovat ilmaston- ja uv-säteilyn kestäviä.

Sivuohjaimet

Kaksiosainen sivuohjain, jonka avulla kangas voidaan helposti asentaa vetoketjun avulla. Tämä ratkaisu varmistaa kankaan jatkuvan kiristyksen asennosta riippumatta.

Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin ja/tai muotoilun ja rakenteen täydentämiseen.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous