Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Ref 76

Refleksol 76n suurin etu on pieni kasetti. Järjestelmän kokoonpanon mukaan voidaan hankkia tavanomaiset ohjaimet, esteettiset ohjainvaijerit tai täydellisen pimennysjärjestelmän (saatavissa vain sisätiloissa käytettäväksi). Lukitusjärjestelmä on saatavissa ainoastaan yhdessä moottorin kanssa. Refleksol 76 on saatavissa myös ohjainvaijereiden ja lukitusjärjestelmän kanssa.

  • kasetin mitat: leveys 76 mm, korkeus 81 mm
  • maksimimitat: leveys 2,6 m, korkeus 2,6 m
  • järjestelmä on saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä
  • laaja kangasvalikoima
  • voidaan käyttää lukitusjärjestelmää
  • sähkö- tai käsikäyttöinen

picture (3)

Käyttölaite ja automatiikka

Tarjoamme johtavien eurooppalaisten valmistajien ratkaisuja, mm. täydellisen ilmastoautomatiikan, aurinkoantureita, hiljaisen käyntiäänen moottoreita, lähettimellä ja vastaanottimella varustettuja moottoreita, kauko-ohjaimia.

Kasetti

Kasetti on valmistettu puristetusta alumiinista ja tarkoitettu seinä- tai kattoasennukseen.

Kangas

Meidän kankaita on niiden valmistukseen käytetyn PVCn ja polyesterin yhdistelmän johdosta helppo huoltaa, kankaat ovat ilmaston- ja uv-säteilyn kestäviä.

Sivuohjaimet

Asennuspaikasta riippuen voidaan käyttää esteettistä rst-teräsvaijeria, sivuohjainta G31, tai ainoastaan sisätiloihin tarkoitettuja ohjainta G80, joka mahdollistaa täydellisen pimennyksen. Sivuohjaimia G31 ja G80 voidaan käyttää kasetin kantavana rakenteena.

Lukitusjärjestelmä (lisävaruste)

Jotta rullakaihdinten käyttö jopa voimakkaissa tuulenpuuskissa helpottuisi, lukitusjärjestelmä kiristää kangasta, jos kangas on vedetty kokonaan auki ja alempi rima lukittu.

Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin ja/tai muotoilun ja rakenteen täydentämiseen.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous