Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Ref 103

Refleksol 103 on järjestelmä, johon on saatavissa runsaasti lisävarusteita, mm. tuulensuojarimat, lukitusjärjestelmä kankaan kiristämiseen, esteettiset vaijerit sekä kiristimet tai täydellinen pimennysjärjestelmä (saatavissa sisäkäyttöön). Sivuohjaimia GC30F ja GC30FD voidaan käyttää rakennetta kantavina elementteinä.

Lukitusjärjestelmä on saatavissa ainoastaan yhdessä moottorin kanssa. Refleksol 103 voidaan käyttää yhdessä tuulensuojariman kanssa, joka suurentaa käyttömukavuutta vaikeissa ilmasto-olosuhteissa (saatavissa enintään 3 m leveyteen).

  • kasetin mitat: leveys 107 mm, korkeus 117 mm
  • maksimimitat: leveys 4,5 m, korkeus 4,0 m
  • järjestelmä on saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä
  • laaja kangasvalikoima
  • voidaan käyttää tuulensuojarimoja
  • voidaan käyttää lukitusjärjestelmää
  • sähkö- tai käsikäyttöinen

picture (3)

Käyttölaite ja automatiikka

Tarjoamme johtavien eurooppalaisten valmistajien ratkaisuja, mm. täydellisen ilmastoautomatiikan, aurinkoantureita, hiljaisen käyntiäänen moottoreita, lähettimellä ja vastaanottimella varustettuja moottoreita, kauko-ohjaimia.

Kasetti

Kasetti on valmistettu puristetusta alumiinista ja tarkoitettu asennettavaksi seinään, kattoon tai julkisivun kehikkorakenteisiin.mModuuliasennukseen voidaan käyttää sivuohjainta GC30FD. Sivuohjaimia GC30F ja GC30FD voidaan käyttää kasetin kantavana rakenteena.

Kangas

Meidän kankaita on niiden valmistukseen käytetyn PVCn ja polyesterin yhdistelmän johdosta helppo huoltaa, kankaat ovat ilmaston- ja uv-säteilyn kestäviä.

Sivuohjaimet

Asennuspaikasta riippuen voidaan käyttää rst-teräsvaijeria, pientä vakiomittaista sivuohjainta GC20, ohjaimia GC30, GC30F ja GC30FD, tai ainoastaan sisätiloihin tarkoitettuja ohjainta G80, joka mahdollistaa täydellisen pimennyksen.

Lukitusjärjestelmä (lisävaruste)

Jotta rullakaihdinten käyttö jopa voimakkaissa tuulenpuuskissa helpottuisi, lukitusjärjestelmä kiristää kangasta, jos kangas on vedetty kokonaan auki ja alempi rima lukittu.

Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin ja/tai muotoilun ja rakenteen täydentämiseen.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous